Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης - Διακοπή κυκλοφορίας στην Κατερίνη - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης - Διακοπή κυκλοφορίας στην Κατερίνη - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορίαΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών, εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 19.30 το απόγευμα ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, πραγματοποιείται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης έως τον ημιανισόπεδο κόμβο Κορινού της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης.

«Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων»

Δεν υπάρχουν σχόλια