Αρχισε η υποβολή αιτήσεων για απόσταξη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αρχισε η υποβολή αιτήσεων για απόσταξη




Από σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί του δήμου Θέρμης να καταθέτουν στο Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης στα Βασιλικά τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στο δίμηνο απόσταξης όπως αυτό έχει οριστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οι παραγωγοί θα πρέπει να συμπληρώσουν μία αίτηση την οποία θα παραλάβουν από το αρμόδιο γραφείο, μία υπεύθυνη δήλωση – δικαιολογητικό ιδιοκτησίας, καθώς και αποδεικτικό έγγραφο της ιδιοκτησίας του αμπελιού π.χ. Ε9, ενοικιαστήριο, παραχωρητήριο κ.λπ. 


Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως το τέλος Νοεμβρίου

Υπενθυμίζεται ότι το δίμηνο απόσταξης για την παραγωγή τσίπουρου των μικρών αποσταγματοποιών (διήμερων) του νομού Θεσσαλονίκης για την αποστακτική περίοδο 2020-2021, ορίστηκε με την 10170/25 – 08 – 2020 απόφαση της προϊσταμένης της Τελωνειακής Αρχής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι αμπελοκαλλιεργητές Τριλόφου, Θέρμης, Βασιλικών, Καρδίας, Κάτω Σχολαρίου, Λακκιάς, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Αντωνίου, Μονοπήγαδου, Περιστεράς, Λιβαδίου, Σουρωτής, Νέου Ρυσίου, Ταγαράδων, Πλαγιαρίου και Νέας Ραιδεστού θα πρέπει να απευθύνονται στο γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης (δημοτικό κατάστημα Βασιλικών, γραφείο 3) και στο τηλ.: 2396330032, από τις 8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ. για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση βεβαίωσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Η σχετική απόφαση παρουσιάζεται ακολούθως:

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΓΙΑ-ΑΠΟΣΤΑΚΤΙΚΗ-ΠΕΡΙΟΔΟ-2020-21