Πώς γίνεται καλύτερο το σεξ σύμφωνα με τους επιστήμονες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς γίνεται καλύτερο το σεξ σύμφωνα με τους επιστήμονες



Η μουσική ψυχαγωγεί, διασκεδάζει, ανεβάζει την ψυχολογία σας, σας ηρεμεί, χαλαρώνει, σας ταξιδεύει. Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μουσική σάς βοηθά να απολαύσετε περισσότερο το σεξ.

Ενδεχομένως να σας ακούγεται περίεργο, αλλά όπως εξηγούν οι ειδικοί, στο άκουσμα συγκεκριμένων τραγουδιών, λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι δεν επηρεάζονται θετικά.

Έχει να κάνει την αύξηση της ντοπαμίνης, της χημικής ουσίας που εκκρίνει ο εγκέφαλος όταν νιώθουμε απόλαυση

 εξηγεί η σεξολόγος Shamyra Howard. Μάλιστα, σε έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2011 στο Nature Neuroscience, οι ειδικοί περιέγραψαν το πώς η μουσική μπορεί να αφυπνίσει τις περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με το σεξ.

Ωστόσο, η απορία είναι αν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα τραγούδια που ενδείκνυνται για την περίσταση. Όπως τονίζουν οι ειδικοί, όχι αφού αυτό εξαρτάται καθαρά από τα ακούσματα του καθενός. Αλλά μπορείτε να κάνετε τα παρακάτω δύο βήματα:

Φτιάξτε από κοινού μία playlistΜαζί με τον σύντροφό σας φτιάξτε μία λίστα με τα αγαπημένα σας τραγούδια και αυτά που σας δημιουργούν συναισθήματα. Να συμφωνήσετε, όμως και οι δύο στα τραγούδια και να αρέσουν και στους δύο. Επίσης, καλό είναι η playlist να έχει διάρκεια από 1 ώρα και πάνω και να ξεκινάει με σέξι τραγούδια, να κορυφώνει με κομμάτια έντασης και τελειώνει με πιο χαλαρωτικά.

Μουσική για κάθε διάθεσηΑν επιθυμείτε μία παθιασμένη κι έντονη ερωτική επαφή, τότε επιλέξτε τραγούδια με ένταση και μπάσο. Αν θέλετε πάλι κάτι πιο τρυφερό, επιλέξετε πιο ερωτικά και slow τραγούδια.