Κοινότητα Βασιλικών: Η ασφαλτόστρωση του αγροτικού δικτύου του Δήμου ξεκινάει από τα Βασιλικά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κοινότητα Βασιλικών: Η ασφαλτόστρωση του αγροτικού δικτύου του Δήμου ξεκινάει από τα Βασιλικά


Η ανακοίνωση της Κοινότητας Βασιλικών σχετικά με την ένταξη του έργου ασφαλτόστρωσης μέρους του αγροτικού δικτύου της περιοχής στα σχέδια του Δήμου, βασισμένη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα έργων υποδομής "Αντώνης Τρίτσης". 

«Κοινότητα Βασιλικών»
Είμαστε στην ευχάριστη θέση έγκυρα και έγκαιρα να σας ενημερώσουμε για κάτι ωφέλιμο για την Κοινότητα Βασιλικών. 

Σήμερα ύστερα από πρόσκληση Δημάρχου Θέρμης βρεθήκαμε στον Δήμο εκπρόσωποι Κοινοτήτων Βασιλικά, Σουρωτη, (Δημοτική Ενότητα Βασιλικών) και Ταγαραδες όπου ο Δήμαρχος μαζί με Μηχανικούς και Συγκοινωνιολογους της υπηρεσίας μας κοινοποίησε και ζήτησε την άποψη μας για ασφαλτοστρωση αγροτικού δικτύου. 

Συγκεκριμένα η Διοίκηση του Δήμου σε συνεργασία με την εκτελεστική επιτροπή και τις συγκεκριμένες Κοινότητες συναποφάσισε την ασφαλτοστρωση του αγροτικού δρόμου περίπου 10χλμ από το Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών - Αντλιοστάσιο Βασιλικών - Ιρλανδικό Γεφύρι - Αγρόκτημα Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών Σουρωτη - Αγια Παρασκευή και κατά ένα μέρος έως Ταγαραδες. 

Ο άξονας αυτός είναι παράλληλος στον επαρχιακό δρόμο και εξυπηρετεί πλήθος κατοίκων σπιτιών και αγροτών με την κυκλοφορία μηχανημάτων. 

Να πούμε επίσης πως ο Δήμος Θέρμης είχε δέσμευση πλαφόν 2 αγροτικών δρόμων εκ του προγράμματος προς ασφαλτοστρωση και επέλεξε τον έναν αρχής γενομένης από τα Βασιλικά. 

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες (τοπογραφησεις, δημοπράτηση μελέτης κλπ) ώστε να χρηματοδοτηθει το έργο από το συγκεκριμένο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"