Πώς μπορεί να σας φανεί χρήσιμο ένα φίλτρο καφέ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς μπορεί να σας φανεί χρήσιμο ένα φίλτρο καφέ






Ακόμη κι αν δεν πίνετε καφέ φίλτρου στο σπίτι, καλό είναι να έχετε μία συσκευασία με τα αντίστοιχα φίλτρα, καθώς οι χρήσεις τους

στην καθημερινότητά σας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Ξέρατε, λοιπόν, ότι ένα φίλτρο καφέ αντικαθιστά επάξια τις αποτριχωτικές ταινίες, φιλτράρει οποιοδήποτε υγρό και σας βοηθάει να φτιάξετε μόνοι σας το τσάι της επιλογής σας?

Αποτρίχωση
Αν τελευταία στιγμή συνειδητοποιήσατε ότι έχετε ξεμείνει από αποτριχωτικές ταινίες την ώρα που ετοιμάζεστε να κάνετε κερί στα χέρια, τα πόδια ή τα φρύδια σας, εάν έχετε φίλτρα καφέ στο σπίτι σας το πρόβλημα έχει ήδη λυθεί. Κόψτε τα σε λωρίδες και είστε πανέτοιμοι για την αποτρίχωση που προγραμματίσατε.

Φιλτράρισμα υγρών
Το φίλτρο του καφέ, όπως λειτουργεί στην καφετιέρα, το ίδιο κάνει και με οποιοδήποτε υγρό θέλετε να φιλτράρετε και οι τρύπες από το σουρωτήρι είναι μεγάλες για το σκοπό που το θέλετε. Για παράδειγμα μπορείτε να σουρώσετε το λάδι από το τηγάνισμα πριν το πάτε για ανακύκλωση, απομακρύνοντας έτσι οποιοδήποτε υπόλειμμα τροφής είχε μείνει σε αυτό.

Τσάι
Αν θέλετε να παρασκευάσετε το δικό σας τσάι, επιλέξτε διάφορα αρωματικά βότανα, συνδυάστε τα μεταξύ τους και τοποθετήστε τα σε ένα φίλτρο του καφέ. 

Δέστε το φίλτρο σε πουγγί με έναν σπάγγο και βυθίστε το στην κούπα ή σε μια μικρή κατσαρόλα με βραστό νερό και αφήστε το να γίνει για περίπου 5 λεπτά. 
Βγάλτε το φίλτρο με τα βότανα και το τσάι της επιλογής σας είναι έτοιμο.