Θερμά συλλυπητήρια του δημάρχου Θέρμης για την αιφνίδια απώλεια του Μ. Μοσχόπουλου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θερμά συλλυπητήρια του δημάρχου Θέρμης για την αιφνίδια απώλεια του Μ. Μοσχόπουλου



//Η ανακοίνωση του Δ.Θέρμης:
Τη βαθύτατη θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του Μοσχόπουλου Μοσχόπουλου, μαζί και τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, εκφράζει ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος ο οποίος παρέστη στην κηδεία του, στα Βασιλικά, επικεφαλής αντιπροσωπείας του δήμου.


Ο Μοσχόπουλος Μοσχόπουλος έφυγε αιφνιδίως χθες από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Γεννήθηκε στα Βασιλικά το 1952, από γονείς αγρότες. Τελειόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, σπούδασε Φυσικός (Α.Π.Θ.) και υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια στη μέση εκπαίδευση. Υπήρξε συνδικαλιστής, διετέλεσε μέλος του δ.σ. της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής σε όλες τις θέσεις ευθύνης. Υπήρξε επίσης μέλος της πενταμελούς Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΛΜΕ, καθώς και αιρετός, μέλος του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής.

Υπηρέτησε στην τοπική αυτοδιοίκηση ως κοινοτικός σύμβουλος στην Κοινότητα Βασιλικών και ως μέλος του δ.σ. Ανθεμούντα. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της δημοτικής παράταξης “Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης” με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος (2014-2019).