Η Θέρμη μεταξύ άλλων, η περιοχή δράσης 23χρονης που άδειαζε αυτοκίνητα και έκανε ανέπαφες συναλλαγές με τις κλεμμένες κάρτες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Θέρμη μεταξύ άλλων, η περιοχή δράσης 23χρονης που άδειαζε αυτοκίνητα και έκανε ανέπαφες συναλλαγές με τις κλεμμένες κάρτες


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λαγκαδά, Δέλτα, Θέρμης και Παύλου Μελά εξιχνίασαν πέντε περιπτώσεις κλοπών, απόπειρα ληστείας, ληστεία και απάτη που συνέβησαν σε διάφορα σημεία της πόλης κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2019 – Ιουνίου 2020.

Ανάμεσα στους πέντε συλληφθέντες δράστες είναι και μια 23χρονη, η 
οποία μαζί με συνεργό της, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στη διάρρηξη τριών οχημάτων, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, προσωπικά αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες. Μάλιστα με δύο από τις κλεμμένες κάρτες πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές.

Οι σχετικές δικογραφίες, που σχηματίστηκαν σε βάρος πέντε συνολικά δραστών, θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, εκτός των άλλων, διαρρήξεις οχημάτων στη περιοχή μας παρατηρήθηκαν σε χώρους στάθμευσης γνωστών αλυσίδων super market και στο πίσω μέρος του αύλιου χώρου του Κέντρου Υγείας Θέρμης.

φωτο αρχείου

Δείτε ακόμη: