Νέα διάρρηξη πριν λίγο σε ΙΧ στο προαύλιο του Κέντρου Υγείας Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα διάρρηξη πριν λίγο σε ΙΧ στο προαύλιο του Κέντρου Υγείας Θέρμης



Μια ακόμη περίπτωση διάρρηξης οχήματος έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες στον προαύλιο χώρου του Κέντρου Υγείας Θέρμης.


Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης (21/12) άγνωστοι δράστες έσπασαν το τζάμι σταθμευμένου ΙΧ που βρισκόταν μαζί με άλλα στο πάρκινγκ στη δεξιά πλευρά του Κέντρου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr η ιδιοκτήτρια είχε αφήσει εντός του οχήματος τσάντα με προσωπικά αντικείμενα, η οποία προφανώς τράβηξε τη προσοχή των δραστών και την αφαίρεσαν σπάζοντας το τζάμι της πίσω πόρτας.

Αν και το μέρος δεν ήταν απόμερο και υπήρχε συχνή διέλευση άλλων οχημάτων λόγω της εργάσιμης ώρας, δεν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες για να περιγράψουν το συμβάν ώστε να βοηθήσουν το έργο της αστυνομίας, η οποία έχει να καταγράψει άλλη μια περίπτωση σε λίγο χρονικό διάστημα για το ίδιο μέρος.

Υπάλληλοι του ΚΥΘ κάνουν λόγο για ένα κτήριο που δεν παρέχει ασφάλεια ούτε στους δημότες που το επισκέπτονται, ούτε στους εργαζόμενους, αφού εδώ και χρόνια δεν υπάρχει προσωπικό φύλαξης ούτε κάμερες ασφαλείας περιμετρικά του κτηρίου.

Από την αστυνομία αν και γίνονται φιλότιμες προσπάθειες για τη παρουσία στο χώρο κάνοντας συχνές διελεύσεις δεν επαρκούν, αφού η λειψανδρία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σε συνδυασμό με τη μεγάλη γεωγραφική έκταση κάλυψης δεν αφήνει χρόνο για εντατική αστυνόμευση της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια περιστατικά με αυτό, είχαμε τους τελευταίους μήνες και σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ πολύ κοντά στο Κέντρο Υγείας Θέρμης.

THERMISnews.gr
φωτο αρχείου