Τελευταία Νέα:

Πολιτική Προστασία και λιγοστοί υπάλληλοι έσωσαν και πάλι την τιμή του Δ.Θέρμης. Πολλά τα προβλήματα πάλι εχθές από την έντονη βροχόπτωσηΉμασταν έτοιμοι να παραπέμψουμε τους αναγνώστες μας σε πρόσφατο σχετικά άρθρο με φωτο από πλημμυρισμένους δρόμους της Θέρμης και άλλων κοινοτήτων λέγοντας ότι τίποτε δεν άλλαξε και οτι οι εικόνες είναι ακριβώς ίδιες με τα προβλήματα να δυσκολεύουν το ίδιο τους Πολίτες.


Ομως βλέποντας ανθρώπους μέσα στα νερά και τα μηχανήματα να προσπαθούν να βοηθήσουν τη κατάσταση, θεωρήσαμε ότι θα ήταν άδικο για αυτούς να μην αναφερθούμε στη πολύτιμη συμβολή τους. Αλλοι έμμισθοι υπάλληλοι του Δήμου, πολλοί όμως και εθελοντές δε δίστασαν να μπουν στα νερά για να προσφέρουν βοήθεια. Μια βοήθεια που τη χρειάζεται ο τόπος μας, ανθρώπινα, πέρα από παρατάξεις και χρώματα.


Τα προβλήματα όμως παραμένουν προβλήματα...
Δε θα αναφερθούμε στα έκτακτα προβλήματα, τις πτώσεις των δέντρων ή τις υποχωρήσεις εδάφους και τις κατολισθήσεις που δε μπορούν στη πλειονότητά τους να προβλεφθούν εύκολα.
Αλλα όταν οι κάτοικοι ενός -καθομολογουμένως εύπορου - Δήμου αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με αυτά ενός Δήμου με τα μισά δημοτικά τέλη είναι φυσικό η δυσφορία να πολλαπλασιάζεται όταν μάλιστα όταν τα προβλήματα γίνονται χρόνια...
Και πάλι η Τσαλδάρη έγινε μια μικρή "Βενετία", πάλι κεντρικοί δρόμοι έγιναν μικροί "χείμαρροι", πάλι το ίδιο πρόβλημα στα Βασιλικά...

Χαρακτηριστική η ανάρτηση μιας κατοίκου στον Τρίλοφο:

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης:

Πολιτική Προστασία Θέρμης
Άλλη μία ημέρα που η ομάδα μας κλήθηκε να συνδράμει στον κρατικό μηχανισμό και να βοηθήσει σε απεγκλωβισμού αλλά και επισημαίνοντας επικίνδυνα σημεία και κλείνοντας όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο για την ασφάλεια των πολιτών δρόμους όπου περνάνε ρέματα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν κυρίως στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Ένα μεγάλο μπράβο στο παράρτημα της ομάδας μας εκεί αλλά και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν.

Τέλος, παραθέτουμε εικόνες από τα χθεσινά προβλήματα:


Διαβάστε ακόμη:
Η ανακοίνωση του Δήμου Θέρμης για τις χθεσινές ζημιές που προξενήθηκαν από τη νεροποντή

Δεν υπάρχουν σχόλια