Με νέο ωράριο ανοίγουν τα κομμωτήρια στις 4 Μαΐου - Μόνο με ραντεβού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με νέο ωράριο ανοίγουν τα κομμωτήρια στις 4 Μαΐου - Μόνο με ραντεβού



Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα αλλάξει το ωράριο στα κομμωτήρια και τα κουρεία. Μόνο με ραντεβού θα μπορούν να προσέρχονται οι πελάτες.


Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα λειτουργήσουν και πάλι τα κομμωτήρια και τα κουρεία, με διαφοροποιημένο όμως ωράριο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκο Παπαθανάση.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα αλλάξει και το ωράριο στα κομμωτήρια και τα κουρεία.

Θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ το Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Οι πελάτες και οι πελάτισσες για να μπορέσουν να προσέλθουν θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν κλείσει ραντεβού. Μάλιστα οι επιχειρηματίες θα πρέπει σε καθημερινή βάση να έχουν ενημερωμένο το πελατολόγιο με τα ραντεβού, καθώς θα ζητηθεί σε πιθανό έλεγχο από τις αρμόδιες Αρχές.

Για τα μέτρα προστασίας, όπως ανακοινώθηκε είναι υποχρεωτικό πλέον οι πελάτες να φοράνε μάσκες προστασίας, ενώ οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φοράνε μάσκες και γάντια προστασίας.

Περιορισμένοι μπαίνουν και για το πόσα άτομα θα μπορούν να είναι μέσα σε ένα κομμωτήριο βάσει των τετραγωνικών.

Συγκεκριμένα στα κομμωτήρια ισχύουν οι περιορισμοί ανά τετραγωνικά και έως 20 μέτρα θα επιτρέπονται 4 άτομα. Επίσης, ισχύει και ο κανόνας επιπέδου στα μαγαζιά. Αν ένα κατάστημα έχει δυο επίπεδα τότε δεν θα επιτρέπεται άνω των 2 ατόμων ανά 10 τετραγωνικά μέτρα.