Τελευταία Νέα:

Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Κόκκινο Ποτάμι
Για το πώς πήρε το ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι μίλησε σε συνέντευξή του στο “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο ο Ιωάννης Παπαζήσης, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στη σειρά.

Ο ρόλος του Μίλτου ήταν εξαρχής γραμμένος για εσάς ή περάσατε από κάστινγκ;
Εγώ δεν πέρασα από κάστινγκ, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας ρόλος ο οποίος να ανήκει σε κάποιον ηθοποιό. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο Μανούσος στην άλλη άκρη της γραμμής, η πρόταση που μου έκανε εξαρχής ήταν για να ενσαρκώσω το ρόλο του Μίλτου.
Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσατε;
Η πρώτη σκηνή αυτής της σειράς που αναφέρεται στη σύλληψη του Μίλτου. Γυρίστηκε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Φορούσα χλαίνη και επί τρεις ώρες ήμουν σε ένα χωράφι και είχαν κολλήσει όλες οι μύγες πάνω μου. Ωστόσο, σε κάθε μου σκηνή κουβαλάω ένα πολύ μεγάλο βάρος και πιστέψτε με ένα βάρος το οποίο δεν μου φεύγει από μέσα μου και θα μου φύγει την ημέρα που θα τελειώσουν τα γυρίσματα.
Υπάρχει άγχος στα γυρίσματα;
Άγχος υπάρχει, δεν το συζητάμε, υπάρχει χρονική πίεση γιατί γυρίζεται με κινηματογραφικούς όρους η όλη σειρά και πρέπει να είμαστε πιστοί στο καλό αποτέλεσμα, αλλά και πιστοί σε χρόνους πρακτικούς που ξέρουν μόνο τα κανάλια και η παραγωγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια