Ξεκινά τη λειτουργία της η νέα δομή του ΚΑΠΗ Περιστεράς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ξεκινά τη λειτουργία της η νέα δομή του ΚΑΠΗ Περιστεράς


Το δικό τους ΚΑΠΗ και επίσημα λειτουργούν από σήμερα οι άνθρωποι της Γ΄ηλικίας στην Περιστερά. Έχοντας στο τιμόνι της διοίκησης της νέας δομής τον κ. Γιώργο Αλεξάκη, ξεκινούν τη δραστηριότητά τους τα 80 και πλέον μέλη του ΚΑΠΗ Περιστεράς.



Ειδικότερα, χθες Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές που ανέδειξαν τη νέα Διοίκηση του ΚΑΠΗ Περιστεράς καθώς και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής. Η χθεσινή εκλογική διαδικασία χαρακτηρίστηκε από τη πολύ μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων της Γ΄ηλικίας που αγκάλιασαν περισσότερο από κάθε προσδοκία τη νέα δομή του Δήμου μας.

Αναλυτικά, μετά και τη χθεσινή ψηφοφορια για την εκλογή της διοίκησης εκλέχτηκαν οι :Πρόεδρος ο κ. Αλεξάκης Γιώργος,ο οποίος έλαβε 58 ψήφους. Γραμματέας ο κ. Φαρδύς Χρήστος ο οποίος έλαβε 51 ψήφους και Ταμίας η κυρία Θεοδωρούδη Ευδοξία η οποία συγκέντρωσε 35 ψήφους.


Για την εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι :
Πρόεδρος Ντισλής Αθανάσιος, με 54 ψήφους και μέλη οι κ.κ. Γεωργιάδης Γεώργιος με 41 ψήφους και Σακλαμπάνης Νικόλας με 35 ψήφους.



Χαρακτηριστικό της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας ήταν η μαζική συμμετοχή, αφού περισσότεροι από ογδόντα συνδημότες μας προσήλθαν στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν τη διοίκηση που θα τους εκπροσωπεί στο τιμόνι της νεοσύστατης δομής για την επόμενη διετία. 


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε η νέα δομή να αποκτήσει σάρκα και οστά αλλά κυρίως στους ηλικιωμένους συνδημότες μας του χωριού, που αγκάλιασαν με τόση θέρμη το νέο ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

 Ευχή της Διοίκησης του ΝΠΔΔ του Δήμου Θέρμης, είναι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ηλικιωμένων της περιοχής και να υπηρετήσει με επιτυχία το ρόλο του, αποτελώντας μία δομή που θα προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στους ηλικιωμένους μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.