Μάγεψαν τους περισσότερους από 2000 θεατές τα τμήματα της Σχολής χορού της ΔΕΠΠΑΘ στο Μέγαρο Μουσικής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μάγεψαν τους περισσότερους από 2000 θεατές τα τμήματα της Σχολής χορού της ΔΕΠΠΑΘ στο Μέγαρο Μουσικής




Σχολή Χορού.34 χρόνια Πορεία Τέχνης.
 

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο γεμάτο μουσικές και χορό ήταν αυτό που μόλις εγκαταλείψαμε, με τη σχολή χορού της ΔΕΠΠΑΘ να προσφέρει μοναδικό θέαμα στους θεατές.
Συγκεκριμένα, το περασμένο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου 2020, η Σχολή χορού παρουσίασε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τμήματα από όλα τα Κέντρα Πολιτισμού και τις Σχολές που διαθέτει .


Για δυο μέρες στην αίθουσα Μ2 πάνω από 2000 θεατές παρακολούθησαν μια υπέροχη παρουσία παιδιών σε μοναδικό θέαμα . Με τις παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η Σχολή χορού της ΔΕΠΠΑΘ βγαίνει έξω από τα όρια του Δήμου μας, σηματοδοτώντας πως η πολιτιστική παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς πυλώνες της πολιτικής του.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνά Παπαδάκη με την ολοκλήρωση του απολαυστικού διημέρου σε δηλώσεις της μεταξύ άλλων επεσήμανε :
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως όλες και όλους τους σπουδαστές της Σχολής Χορού του Δήμου μας, που για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και θαυμάσαμε την προσπάθεια τους.


Να ευχαριστήσω τους γονείς και τους συγγενείς των παιδιών που συνεργάστηκαν άψογα, έτσι ώστε να φτάσουμε στο εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα.


Τέλος να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την ποιότητα, το ήθος, τη δουλειά, την προσπάθεια τις δασκάλες μας, Ανατολη Αποστολίδου, Δέσποινα Θεοδώρου, Φωτεινή Κοντούλη, Ιωάννα Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Σταυρακίδου, Αθηνά Αγγελή, Μαρία Μελισσίδου, Ελένη Συνδίκα, Ιωάννα Καποδίστρια, Μαρία Κοντα, Χριστίνα Μακαρίκα και τη συντονίστρια όλης της παράστασης, την καλλιτεχνική μας διευθύντρια και δασκάλα Σοφία Τσαμασλίδου.


Η σημαντική και συντονισμένη δουλειά που γίνεται στη ΔΕΠΠΑΘ είχε ως αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια τη συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και με το Πανεπιστήμιο της Κύπρου και οι παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ευχαριστώ της διοίκησης σε αυτήν την προσπάθεια”.



Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συνδημότες μας ότι στα τμήματα χορού της ΔΕΠΠΑΘ, έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές διδάσκουν στα παιδιά μας, μαζί με την τέχνη του χορού, την αγωγή, το ήθος και το συναίσθημα που αρμόζει σε αυτή τη μορφή της τέχνης.



Και του χρόνου με υγεία για όλους.