Συνάντηση των κατοίκων της Επέκτασης Θέρμης σήμερα στις 11 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνάντηση των κατοίκων της Επέκτασης Θέρμης σήμερα στις 11 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν


Η αύξηση των διαρρήξεων, τα τροχαία που συνεχίζουν αμείωτα, η αποχέτευση που δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά και γενικά η ζητούμενη ποιότητα ζωής, είναι μερικά από τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν σε μια οργανωμένη συγκέντρωση των κατοίκων της Επέκτασης Θέρμης.


Η συνάντηση των κατοίκων έχει οριστεί για σήμερα στις 11 το πρωί στον χώρο δεξιώσεων Janni όπου αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αφού τα προβλήματα είναι χρονίζοντα και ενδιαφέρουν όλους.

Στη συγκέντρωση πρόκειται να παρευρεθεί και αξιωματικός της αστυνομίας που θα αναφερθεί στις περιπτώσεις κλοπών στη περιοχή αλλά και στα μέτρα προφύλαξης των κατοίκων.

Η ανακοίνωσή τους:
Είμαστε μια ομάδα που έφτασε αισίως τα 709 μέλη. Ο αριθμός των κατοίκων της Επέκτασης είναι περίπου 2.000. Τα προβλήματα της περιοχής μας είναι πολλά και μεγάλα! Είναι ευκαιρία αύριο να δώσουμε το παρόν σε μια συνάντηση που μας αφορά όλους! Ας δώσουμε λύσεις ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ! Όσο περισσότεροι τόσο πιο ΔΥΝΑΤΟΙ! Αύριο στις 11:00, όλοι οι κάτοικοι της Επέκτασης Θέρμης, στο Janni (δίπλα στο ΜΕΛΙΡΡΥΤΟ). Στην συνάντηση θα παραβρεθεί και αξιωματικός της Αστυνομίας για να μας μιλήσει για τις διαρρήξεις και τους τρόπους προφύλαξης.

cover photo, Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, πιθανό κείμενο που λέει "Κάτοικοι Επέκτασης Θέρμης Η ομάδα που διεκδικεί! Ασφάλεια, Καθαριότητα, Πάρκα Αποχέτευση, Ποιότητα Ζωής"