Το μεγάλο μυστικό που κρύβει φέτος η φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους [VID] - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει φέτος η φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους [VID]



Ένα μυστικό θα κρύβει φέτος η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, όπως αποκάλυψε ο Project Manager των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, Γιώργος Γονιάδης.


Μιλώντας στην εκπομπή της TV100, "Λόγια της πόλης" με την Μαρία Αναγνωστίδου, ο κ. Γονιάδης απέφυγε να αποκαλύψει το μυστικό, ωστόσο τόνισε ότι θα είναι διαφορετικός από κάθε άλλη φορά ο τρόπος φωταγώγησης του δέντρου, προσθέτοντας πως ήταν ιδέα του δημάρχου.


Σημειώνεται ότι η φωταγώγηση θα γίνει αύριο στις 7 το απόγευμα με το σάλπισμα από τις τρομπέτες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Θέλουμε να πάμε στο «ζώ την εκδήλωση» και να φύγουμε από το «παρακολουθώ την εκδήλωση», τόνισε ο κ. Γονιάδης.



Τρεις Άγιοι Βασίληδες μέσω της καμπάνιας του δήμου
 Συνολικά 70 άνδρες και γυναίκες από 30 έως 60 ετών έκαναν αίτηση στην καμπάνια του δήμου «Γίνε ο Άγιος Βασίλης της πόλης». Τελικώς, επιλέχθηκαν τρία άτομα. Ο ένας θα είναι την Κυριακή στην φωταγώγηση του δέντρου και οι υπόλοιποι δύο θα αξιοποιηθούν σε διάφορα events της πόλης.

Μετά το σάλπισμα από τις τρομπέτες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης θα ακολουθήσει εμφάνιση του συνόλου Piandaemonium με 6 πιάνα με ουρά επί σκηνής και 12 διακεκριμένους πιανίστες. Στην συνέχεια και σε σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου θα απολαύσουμε άριες και μελωδίες από τέσσερις λυρικές τραγουδίστριες.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα με τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για να πατήσει την «Σκανδάλη» και να σκορπίσει «Το χειροκρότημα» στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Ρόλο παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης.
Την Ορχήστρα διευθύνει η αρχιμουσικός Λίζα Ξανθοπούλου.

Την επομένη, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, φωταγωγούμε το Δέντρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πλατεία Δικαστηρίων όπου και θα ακολουθήσει συναυλία της Josephine.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.