Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης: Ολοκληρώθηκε το έργο στο Μονοπήγαδο ;;; - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης: Ολοκληρώθηκε το έργο στο Μονοπήγαδο ;;;

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης" σχετικά με δημοσίευση στη δημοτική εφημερίδα περί ολοκλήρωσης έργων στο Μονοπήγαδο.

Ολοκληρώθηκε το έργο;

Φίλος/Φίλη απ’ το Μονοπήγαδο πολύ πρόσφατα ενημερώθηκε απ’ την εφημερίδα του δήμου (Θέρμης Δρώμενα, τ. 190, σελ 10) ότι «Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης της δημοτικής οδού η οποία συνδέει τα Βασιλικά (από το εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη) με το Μονοπήγαδο (δεξαμενές ύδρευσης), …» και χάρηκε χαρά μεγάλη!


Πήρε το αυτοκίνητο και μπήκε στην «αγροτική οδό Βασιλικών – Μονοπηγάδου» (sic) να αγαλλιάσει και να ευφρανθεί η ψυχή του/της που διορθώθηκε επιτέλους η κατάσταση, καθώς ήξερε ότι πράγματι ως τώρα «…υπήρχαν σημαντικά προβλήματα στην επιφάνεια, λόγω της απουσίας ασφαλτικής στρώσης και λόγω των μεγάλων κλίσεων, που επέτρεπαν στα όμβρια ύδατα να δημιουργούν αυλακώσεις». 

Να απολαύσει σκέφτηκε «τις εργασίες καθαρισμού τάφρων και διαμόρφωσης (των) πρανών», που διάβασε ότι τακτοποιήθηκαν, «την επένδυση των τριγωνικών τάφρων με οπλισμένο σκυρόδεμα (και την) κατασκευή υπόβασης οδοστρωσίας». 

Να δει και να χαρεί την εμπειρία της οδήγησης στο νέο τάπητα της ασφάλτου, να χαρεί τη νέα ασφαλτική στρώση, πριν τη λασπώσει ο χειμώνας … 

Μόνο που απογοητεύτηκε… γιατί βρήκε τα 3 χμ περίπου - ξεκινώντας από τις δεξαμενές ύδρευσης του οικισμού- από τα 4,5 χμ που αναφέρει το δημοσίευμα, έτσι που τα βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν και αποδεικνύουν του λόγου της εφημερίδας το αναληθές. 

Αυτά διαδίδει η εφημερίδα, ότι «Ολοκληρώθηκε το έργο», την ώρα που η εικόνα βεβαιώνει το αντίθετο και το δημοτικό συμβούλιο αναγκάστηκε πριν από λίγες ημέρες να δώσει 2η παράταση στον εργολάβο «για το έργο ασφαλτόστρωσης υφιστάμενης οδού που διασχίζει τα αγροκτήματα Βασιλικών Μονοπηγάδου από το ξωκλήσι του Αϊ Γιάννη έως τις δεξαμενές ύδρευσης Μονοπηγάδου», γιατί δεν πρόκαμε να ολοκληρώσει το έργο, όπως συμφωνήθηκε!








Και το δημοσίευμα του Δήμου: