Χριστουγεννιάτικη βραδιά ανθρωπιάς και προσφοράς από τη νεολαία Αγίου Αντωνίου χθες βράδυ παρουσία πλήθους συνδημοτών μας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Χριστουγεννιάτικη βραδιά ανθρωπιάς και προσφοράς από τη νεολαία Αγίου Αντωνίου χθες βράδυ παρουσία πλήθους συνδημοτών μας


Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου που βρίσκεται δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, η νεολαία της Κοινότητας, φιλοξένησε χθες Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 ένα όμορφο εορταστικό παζάρι το οποίο περιελάμβανε τις δημιουργίες των νέων της Κοινότητας αλλά και άλλων Φιλανθρωπικών Σωματείων.

Ήταν ένα όμορφο εορταστικό βράδυ, γεμάτο καλλιτεχνικά δρώμενα με τη συμμετοχή χορωδιών Συλλόγων του Δήμου μας που πλαισίωσαν μουσικά τη Χριστουγεννιάτικη βραδιά με μελωδίες και κάλαντα από όλη την Ελλάδα.


Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού- Δια Βίου Μάθησης και νέας Γενιάς κ. Στέλιος Αποστόλου που παρακολούθησε τη χθεσινή εκδήλωση, αφού έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους νέους της Κοινότητας για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο θεσμό που δημιουργείται στο Δήμο μας , το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, για τον οποίο όπως είναι γνωστό τέθηκαν οι βάσεις σε πρόσφατη συνάντηση των νέων όλου του Δήμου μας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.


Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνάντησης, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, εξετάστηκαν ζητήματα όπως η σπουδαιότητα της συμμετοχής των νέων μας στη δημοκρατική ζωή κάθε κοινότητας καθώς και στις αποφάσεις και τις ενέργειες σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο καθώς και η συνεισφορά των νέων για την οικοδόμηση δημοκρατικών, συμμετοχικών και ευημερουσών κοινωνιών. 

“Το πρώτο βήμα έγινε” σημείωσε ο κ. Αποστόλου, ώστε πολύ σύντομα να δημιουργηθεί το Συμβούλιο και μέσα από αυτό να αναδειχτούν τα όνειρα της νεολαίας μας. 

Σύντομα οι νέοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική μας κοινωνία και τους θεσμούς της, να ακουστούν περισσότερο οι ιδέες και οι προτάσεις τους, να εκφραστούν θεσμικά, να διατυπώσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και να συμβάλουν τέλος στην ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Παιδείας. Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευημερία.

Στη χθεσινή εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Αντωνίου κ. Καλλιόπη Πουρσανίδου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σουρωτής κ. Θωμάς Ασλάνης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Βασιλικών κ.κ. Όλγα Γιαννιού και Ρούλα Καραμανώλη.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου με τη συμμετοχή και άλλων φιλανθρωπικών Συλλόγων περιλάμβανε μεταξύ άλλων όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα κοσμήματα, κατασκευές και προϊόντα φτιαγμένα όλα με μεράκι και φαντασία από από τους νέους μας, γούρια, διακοσμητικά κεριά και αρωματικά σαπούνια.