Μάγεψαν τους θεατές τα εφηβικά και παιδικά τμήματα του ΛΑΧΟΣΥΒΑ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μάγεψαν τους θεατές τα εφηβικά και παιδικά τμήματα του ΛΑΧΟΣΥΒΑ


Το χαρμόσυνο μήνυμα των ημερών μετέφεραν οι φωνές των παιδιών των χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Βασιλικών κατά τη διάρκεια της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που πργαμτοποίησαν το περασμένο Σάββατο στο Θέτρο ΆΛΣΟΣ – ΦΩΦΗΣ ΠΑΤΙΚΑ.



Ήταν μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη βραδιά, γεμάτη μελωδίες, ρυθμό και άφθονο κέφι με πρωταγωνιοστές τα παιδιά του Συλλογου που σκόρπισαν το κέφι τους στους παρευρισκόμενους και πέρασαν σε όλους μηνύματα αγάπης.

Οι γονείς των παιδιών καθώς και πλήθος κόσμου που τίμησε τη μουσικοχορευτική εκδήλωση των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Συλλόγου, αντάμειψαν τους μικρούς συμμετέχοντες, τους διοργανωτές και την κ. Ευδοκία Μιχούλη που ανέλαβε τη διδασκαλία και επιμέλεια των χορευτικών τμημάτων με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα.


Ευχήθηκαν όλοι «Καλές Γιορτές» και η χαρά των ημερών γέμισε το χώρο της εκδήλωσης αλλά και τις καρδιές όλων όσων ήταν εκεί.

Άλλωστε τα Χριστούγεννα δεν αποτελούν παρά μια αφορμή, για να θυμηθούμε την παράδοσή μας, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας αλλά και να μεταφέρουμε το κέφι, τη ζωντάνια και την απέραντη αγάπη των παιδιών μας σε κάθε συνάνθρωπό μας.