Το ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» άνοιξε την πόρτα του στο... πνεύμα των Χριστουγέννων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» άνοιξε την πόρτα του στο... πνεύμα των Χριστουγέννων


Τα Χριστούγεννα φτάνουν σε λίγες ημέρες, λαμπερά, όπως κάθε χρόνο, φέρνοντας μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και ψυχικής ανάτασης για να προσεγγίσουμε τους άλλους και να δώσουμε προτεραιότητα στις δικές του ανάγκες. 


Με αυτή την μαγική αίσθηση το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» στη Θέρμη, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, σε όλους όσους θέλησαν να συμμετάσχουν σε μία ανοιχτή εκδήλωση για τα Χριστούγεννα.

 Face painting, εικαστικό εργαστήρι, σκιτσογραφία, στολισμός μάφιν, ψυχοκινητικά παιχνίδια, photobooth, κλασσική μουσική υπό τον ήχο live βιολιών, παραδοσιακά κάλαντα και πολλά ακόμη γέμισαν ένα υπέροχο απόγευμα με πολύ κέφι και πολλές ευχές για καλές γιορτές.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας το Σύλλογο Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης για την όμορφη χορωδία τους που γέμισε με κάλαντα και ευχές τον χώρο αλλά και για το δωράκι, που ο Πρόεδρος κ. Ανέστης Κεφαλάς εκ μέρους του Συλλόγου μας πρόσφερε, το οποίο θα χαρίσει πολλά χαμόγελα στα παιδιά του Κδαπ. 


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Χαρά και τον Χρήστο για τα τραγούδια τους, την Μπέτυ για το ντουέτο του βιολιού, τη Χριστίνα για τις σκιτσογραφίες της, το κατάστημα ΓΕΩΚΑΤ στη Θέρμη και την Λιόλιου Κατερίνα – Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Τριλόφου – για την προσφορά της σε κρασί… το προσωπικό του Κδαπ για την ακούραστη έμπνευση και διάθεσή του και κυρίως όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και το κέφι σας και γίναμε “ένα”….thermi.gov.gr