Οι Εθελοντές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης βραβεύτηκαν από τον Υφυπουργό Μακεδονίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι Εθελοντές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης βραβεύτηκαν από τον Υφυπουργό Μακεδονίας


Ανάμεσα στις είκοσι τέσσερις Εθελοντικές Ομάδες που βραβεύτηκαν από τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και οι Εθελοντές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης


Οι Εθελοντές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας Θέρμης μας έκαναν για μία ακόμη φορά υπερήφανους. Στην ειδική τιμητική εκδήλωση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου για την Πυροσβεστική και τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας., ξεχώρισε η διάκριση και βράβευση των “δικών” μας Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας για τη δράση και την προσφορά τους. 
  
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης και ήταν αφιερωμένη στην ηγεσία και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και των εθελοντικών Ομάδων που ξεχώρισαν για την πολύτιμη προσφορά τους.



Ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θόδωρος Καράογλου εξήρε την προσφορά και την αυταπάρνηση πυροσβεστών και εθελοντών, τονίζοντας ότι κατά την περασμένη αντιπυρική περίοδο είχαμε λιγότερες καμένες εκτάσεις, αν και είχαμε διπλάσιες πυρκαγιές.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους και 24 συνολικά εθελοντικές ομάδες, που συνδράμουν το έργο της Πυροσβεστικής, μεταξύ των οποίων και οι Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου Θέρμης. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Θέρμης κ. Κωνσταντίνου Κουγιουμτζίδη.

“Για μία ακόμη φορά οι Εθελοντές μας, μας κάνουν υπερήφανους . Η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να συνεχίσουμε να αποτελούμε ως Εθελοντές με πλούσια δράση στον Δήμο μας, ένα κομμάτι της κοινωνίας μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό μας σύνολο. 

Το σημαντικό παράδειγμα όλων των Εθελοντικών Ομάδων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο Θέρμης σήμερα, αλλά και ευρύτερα, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή, ολοένα και περισσότερων συνδημοτών μας στην εθελοντική δράση και προσφορά. 



Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο μας διευρύνονται και συστήνονται νέα Παραρτήματα όπως αυτό της Αγίας Παρασκευής και της Νέας Ραιδεστού. 

Πρωταρχικό μέλημα όλων, να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην τοπική μας κοινωνία με ενεργό δράση στην αντιμετώπιση και διαχείριση έκτακτων προβλημάτων και κρίσεων, αποτελώντας πολύτιμους συνεργάτες του Δήμου Θέρμης και άλλων φορέων του τόπου”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης κ. Κουγιουμτζίδης.