Η Ορχήστρα Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, στο ¨Χαμόγελο του Παιδιού" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Ορχήστρα Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, στο ¨Χαμόγελο του Παιδιού"




Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, η φιλοσοφία της δημιουργικής ύπαρξης και λειτουργίας αυτής της Ορχήστρας και των μελών της, ήταν και παραμένει ως σταθερή αξία τους, να επιδιώκουν να μοιραστούν το αγαθό της τέχνης τους με ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα με όσους –για διάφορους λόγους- δεν έχουν πρόσβαση στους συμβατικούς χώρους συναυλιών.
Την Τριτη 17 Δεκεμβρίου 2019 η Ορχήστρα Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης αντί για πρόβα , επισκέφτηκε το ¨Χαμόγελο του Παιδιού" στην περιοχή του Φοίνικα ,γεμίζοντας το χώρο που φιλοξενεί τα παιδιά με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης πρόσφεραν παιγνίδια στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Τι πιο σημαντικό στη καλλιτεχνική πορεία ενός μουσικού συνόλου το να μπορέσει μέσα από τις νότες και την μαγεία της μουσικής να κάνει κάποιες παιδικές ψυχές πιο γαλήνιες συμβάλλοντας έστω και για μία ώρα θετικά στην ενίσχυση του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Σας ευχαριστούμε "Χαμογελαστά Παιδιά" και δημιουργικό προσωπικό της δομής στο Σπίτι στο Φοίνικα, για την φιλοξενία. Κάθε μας επίσκεψη στο χώρο σας αποτελεί πάντα μία μοναδική εμπειρία που διδάσκει πολλά στα μέλη της Ορχήστρας.






kukluxsax.blogspot.com