Θέρμη: Παράσυρση ηλικιωμένου στη κεντρική πλατεία το πρωί, - Παραλίγο ίδια περίπτωση το μεσημέρι. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Παράσυρση ηλικιωμένου στη κεντρική πλατεία το πρωί, - Παραλίγο ίδια περίπτωση το μεσημέρι.



Δύο περιπτώσεις που από τύχη δεν είχαν πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα σημειώθηκαν σήμερα (3/11/2019) το πρωί στη πλατεία Παραμάνα της Θέρμης.


Η πρώτη περίπτωση 

Στη πρώτη περίπτωση, διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άντρα στις 9:15 το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Με τη πτώση, ο 87χρονος χτύπησε στο κεφάλι αλλά συνέχισε να έχει τις αισθήσεις του. 

Σύντομα έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο, με κακώσεις στο κεφάλι, στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα εικόνας για εκαβ"

Δεύτερη περίπτωση 

Λίγες ώρες αργότερα, λίγο πριν τις 13:00, η κεντρική πλατεία στη Θέρμη μποτιλιάρισε από παράνομα σταθμευμένα οχήματα και στις δυο πλευρές του δρόμου για λίγα λεπτά. 

Αυτό προφανώς εξόργισε κάποιον από τους οδηγούς ο οποίος όταν άνοιξε κάπως ο δρόμος ανέπτυξε απότομα ταχύτητα χωρίς να αντιληφθεί ότι ένας πεζός διέσχιζε τη διάβαση πριν τη Καραολή και Δημητρίου. 

Ευτυχώς ο οδηγός κοκάλωσε τελευταία στιγμή το Ι.Χ. του και από τύχη δε χτύπησε τον έντρομο πολίτη που είχε παγώσει από το φόβο του στη μέση της διάβασης.

Το ίδιο έργο σε επανάληψη

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι παράνομες σταθμεύσεις στο κεντρικότερο σημείο του Δήμου προκαλούν εντάσεις και δυστυχώς ατυχήματα. 

Συνήθως αυτό προκαλείται όταν αστικά λεωφορεία δε μπορούν να διασχίσουν το δρόμο λόγω των σταθμευμένων και περιμένουν στο σημείο κορνάροντας και αναμένοντας κάποιον οδηγό να απομακρύνει το όχημά του.

Αποτέλεσμα αυτών είναι πολλές φορές η ουρά του μποτιλιαρίσματος να ξεκινάει από την άνοδο της οδού Βενιζέλου και να φτάνει στη Β.Ταβάκη, στη διασταύρωση μπροστά στο super market Σκλαβενίτη πριν το Δημαρχείο.

Κι αν αυτά συμβαίνουν καθημερινές ή Κυριακές, τα Σάββατα με τη λαϊκή αξίζουν... αφιέρωμα (έρχεται προσεχώς ).

THERMISnews.gr