Γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας ανοίγει ξανά σούπερ μάρκετ, 5 χρόνια μετά την κατάρρευση της αλυσίδας του - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας ανοίγει ξανά σούπερ μάρκετ, 5 χρόνια μετά την κατάρρευση της αλυσίδας του



Αλυσίδα σούπερ μάρκετ: Το λιανεμπόριο των τροφίμων έχει ανθίσει ξανά. Νέα καταστήματα, με διαφορετικά ονόματα, θα πάρουν τη θέση από τα παλαιότερα. Ιδιοκτήτης στα συγκεκριμένα καταστήματα, δεν είναι άλλος από τον Χαρίλαο Αρβανιτίδη.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας υπήρξε παλαιότερα ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, «Αρβανιτίδης», η οποία μεταβιβάστηκε στη συνέχεια στον Καριπίδη και έπειτα στον Μαρινόπουλο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το πρώτο κατάστημα βρίσκεται ήδη σε λειτουργία. Πρόκειται για κατάστημα της Βορείου Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται στο Λιτόχωρο της Πιερίας. Η ονομασία που φέρει, είναι «Green Market».

Ο Αρβανιτίδης αναμένεται να προχωρήσει στο άνοιγμα ακόμη τριών καταστημάτων. Αυτή τη φορά θα τα ανοίξει στην περιφέρεια της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην πόλη της Λάρισας. Όσον αφορά την ονομασία, που θα φέρουν, αυτή θα είναι «Ελληνικά Τρόφιμα Ι.Κ.Ε – Green Market». Το πρώτο κατάστημα, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει, θα βρίσκεται στην οδό της Καρδίτσης. Τα υπόλοιπα δύο θα βρίσκονται επίσης μέσα στην πόλη της Λάρισας και όχι στα περίχωρα.



Αλυσίδα σούπερ μάρκετ: Ο στόλος της «Αρβανιτίδης»
Σχετικά με τα 130 καταστήματα από τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, «Αρβανιτίδης», έχουν περάσει στα χέρια του επιχειρηματία, Καρυπίδη.

Αυτό, συνέβη το 2014. Το έμψυχο δυναμικό των συγκεκριμένων καταστημάτων έφθανε τα 1.400 άτομα. 

Όλα τα καταστήματα της «Αρβανιτίδης» βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε πενήντα σημεία. Επίσης, διαθέτει καταστήματα και σε Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα και Ημαθία.


enimerotiko.gr