ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στον κόμβο αεροδρομίου σήμερα και αύριο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στον κόμβο αεροδρομίου σήμερα και αύριο




Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη συνδετήρια οδό μεταξύ της Εθνικής Οδού 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου «Μακεδονία» και της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων (Προφήτης Ηλίας) και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.



Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του αεροδρομίου έως και τον ισόπεδο κόμβο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», με κατεύθυνση προς την Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκη – Αεροδρόμιο «Μακεδονία» και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα είναι στις 7:00 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκη – Νέα Μουδανιά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.