Ο νέος Σκακιστικός Σύλλογος στη Θέρμη που εξασφάλισε συνεργασία με τον πρωταθλητή Ελλάδος Στέλιο Χαλκιά. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο νέος Σκακιστικός Σύλλογος στη Θέρμη που εξασφάλισε συνεργασία με τον πρωταθλητή Ελλάδος Στέλιο Χαλκιά.


Παραθέτουμε την ανακοίνωση του νέου Συλλόγου:


Αγαπητοί γονείς και φίλοι 


Με χαρά θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη λειτουργία του νέου σκακιστικού συλλόγου που θα δραστηριοποιείται στο Δήμο Θέρμης. 

Πρόκειται για την νεοσύστατη Ένωση Σκακιστών Δήμου Θέρμης που ιδρύθηκε από ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει η αγάπη και το μεράκι για το σκάκι. 

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες όλων των επιπέδων (αρχαρίων εώς αγωνιστικού), ο νέος σύλλογος είναι στελεχωμένος από έμπειρους και αξιόλογους προπονητές, καθώς επίσης έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τον πρωταθλητή Ελλάδος Στέλιο Χαλκιά


Στόχος της ακαδημίας μας είναι η αγωνιστική δραστηριότητα. Παράλληλα όμως, επιθυμούμε η ενασχόληση του παιδιού με το σκάκι να του προσφέρει στιγμές ευχαρίστησης, χαλάρωσης και τη δυνατότητα να περνάει το χρόνο του κάνοντας αυτό που αγαπά παρέα με τους φίλους του. 

Με τη δική σας συμπαράσταση και υποστήριξη, δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο πρότυπο, που θέτει ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών των μελών του. 

Δεσμευόμαστε ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στη δημιουργία καινοτόμων πρωτοβουλιών και δράσεων στο Δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Ελλάδα. 

Σας καλούμε λοιπόν να είστε αρωγοί σ΄αυτή την προσπάθεια. 


Πληροφορίες και εγγραφές
 Κατσουφίδου Κωνσταντίνα 6977450947 
Λιάμος Αστέριος 6974900721 
Ένωση Σκακιστών Δήμου Θέρμης 
esdthermis@gmail.com










ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ