Λονδίνο: Μία τρελή κίνηση του εξασφάλισε τη δουλειά των ονείρων του - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Λονδίνο: Μία τρελή κίνηση του εξασφάλισε τη δουλειά των ονείρων του




Λένε πως όταν όλα τα άλλα αποτύχουν ξεκίνα τη διαφήμιση, κι αυτό ακριβώς έκανε ένας νεαρός που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 2012 και έστειλε το βιογραφικό του σε 250 εταιρίες χωρίς να πάρει ποτέ έστω μία απάντηση!

  
Για τον 24χρονο τότε Adam Pacitti ο λόγος, που παρέμενε ακόμα άνεργος παρά τις προσπάθειές του. Κι έτσι αποφάσισε να διαφημίσει τον εαυτό του. Εγκαινίασε λοιπόν μια προωθητική ενέργεια που είπε «Employ Adam» (Δώστε δουλειά στον Άνταμ) και αγόρασε χώρο σε διαφημιστική πινακίδα, γράφοντας «ξόδεψα τις τελευταίες μου 500 λίρες σε αυτή την αφίσα. Σας παρακαλώ δώστε μου δουλειά».





Και το τέχνασμα δούλεψε και με το παραπάνω για τον νεαρό Λονδρέζο, καθώς οι παραδοσιακοί τρόποι είχαν αποτύχει για μήνες και μήνες. Η ιστοσελίδα που παρέπεμπε η διαφήμιση κατακλύστηκε από κόσμο, με περισσότερους από 1,5 εκατ. ανθρώπους να μπαίνουν για να δουν τον αντισυμβατικό νεαρό και το βίντεό του.

Αποτέλεσμα; Τον κάλεσαν αμέσως σε 60 συνεντεύξεις για δουλειά και έπιασε τελικά τη θέση των ονείρων του σε κορυφαία μιντιακή εταιρία της Αγγλίας. «Ένας πιθανός εργοδότης μου έστειλε e-mail μέσα στην πρώτη ώρα από το ανέβασμα του site», δήλωσε αργότερα.

Έκτοτε η ιστορία του έχει παιχτεί στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα (BBC, CNN κ.ά.), καθώς απέδειξε πως λίγη δημιουργικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.


Όταν πήρε μάλιστα τον πρώτο του μισθό, τον ξόδεψε σε μια δεύτερη γιγαντοαφίσα ευχαριστώντας τον κόσμο…