Εξιχνιάστηκαν 10 κλοπές στη Θεσσαλονίκη - Μία ακόμη από το Τμήμα Ασφάλειας Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εξιχνιάστηκαν 10 κλοπές στη Θεσσαλονίκη - Μία ακόμη από το Τμήμα Ασφάλειας Θέρμης

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί Τμημάτων Ασφαλείας εξιχνίασαν διάφορες περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε βάρος πολιτών.

Από τις αστυνομικές έρευνες που διενεργήθηκαν σχηματίσθηκαν δικογραφίες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου για κλοπές που πραγματοποιηθήκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε βάρος:
• 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Απρίλιο του 2018, εισήλθε σε ξενοδοχείο και αφαίρεσε τα πορτοφόλια δύο εργαζομένων γυναικών, ενώ με τραπεζική κάρτα μιας εκ των δύο, αποπειράθηκε να προβεί σε ανάληψη χρημάτων.
• Δύο αλλοδαπών ηλικίας 22 και 20 ετών, καθώς τον Ιανουάριο του 2019 εντός super market, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο 37χρονου.
• 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2018 εισήλθε σε εργαστήριο ξυλουργικής και αφαίρεσε τσαντάκι του ιδιοκτήτη που περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
• 37χρονου αλλοδαπού, καθώς με συνεργούς του, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Ιανουαρίου 2019 έως τέλη Μαρτίου 2019, προέβησαν σε τρεις περιπτώσεις κλοπών, αφαιρώντας από δύο γυναίκες τα κινητά τους τηλέφωνα και από κατάστημα (στεγνοκαθαριστήριο) το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.
Επιπλέον, σχηματίσθηκαν δικογραφίες:
• από το Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα σε βάρος 47χρονου υπαλλήλου μεταφορικής εταιρείας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα αφαίρεσε από Δ.Χ. φορτηγό του ιδιοκτήτη της εταιρείας, ένα φάκελο που περιείχε 2.540 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και το κλειδί του οχήματος.
• Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη σε βάρος 35χρονου και 30χρονης, καθώς τον Απρίλιο του 2019 εντός των Κοιμητηρίων Θέρμης, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο όχημα, δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι διέρρηξαν οικία στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.