Τελευταία Νέα:

Πρωινό ή βραδινό σεξ; Τι πρέπει να ξέρετε;Αποτελεί ένα από τα πιο επίκαιρα και αιώνια διλήμματα, με τους επιστήμονες να δίνουν τώρα την απάντηση!


Οι επιστήμονες, λοιπόν, δηλώνουν κατηγορηματικά, μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν, ότι τα πλεονεκτήματα του βραδινού σεξ είναι σαφώς περισσότερα από του πρωινού σεξ.

Αναλυτικότερα, ο καθηγητής Ψυχολογίας Stuart Body από το πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας ισχυρίζεται, μετά από έρευνα που έκανε, ότι όσα ζευγάρια κάνουν σεξ τη νύχτα, μπορούσαν να διαχειριστούν καλύτερα στρεσογόνες καταστάσεις. Την ίδια στιγμή, χάρη στις ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών, απολαμβάνουν και καλύτερο ύπνο!

Άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Wilkes στις ΗΠΑ έδειξε πως όσοι κάνουν τακτικά σεξ κάθε βράδυ, έχουν αυξημένα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α, η οποία ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προστατεύει από τις διάφορες λοιμώξεις, όπως η γρίπη και το κρυολόγημα.

Από την άλλη πλευρά, και το πρωινό σεξ έχει τα πλεονεκτήματά του. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Bristol στη Μεγάλη Βρετανία, που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Epidemiology and Community Health», έδειξε ότι η καλή ημέρα ξεκινά με σεξ. Αρκεί να μην είναι βιαστικό και να μη δημιουργεί άγχος στα ζευγάρια.

Παράλληλα, συνδέεται και με τη βελτιωμένη όψη των μαλλιών και της επιδερμίδας, καθώς βοηθά να αυξηθούν τα επίπεδα των οιστρογόνων.Πηγή: healthreport.grΔεν υπάρχουν σχόλια