5 λιποδιαλυτικά συστατικά και πώς θα τα εκμεταλλευτείς για σωστή και άμεση απώλεια βάρους… !!! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

5 λιποδιαλυτικά συστατικά και πώς θα τα εκμεταλλευτείς για σωστή και άμεση απώλεια βάρους… !!!



Γνωρίζετε ποια συστατικά περιέχονται στα συμπληρώματα διατροφής ή τους λιποδιαλύτες τους οποίους έχετε επιλέξει ή σκοπεύετε να επιλέξετε;; 


Μάθετε κάποια απ’ αυτά παρακάτω και ανακαλύψτε το πιο κατάλληλο για σας και τους στόχους σας προϊόν… 

Καφεΐνη

Αποτελεί για τους περισσότερους από μας την σταθερή επιλογή στο πρωινό μας. Εκτός του ότι μας ξυπνάει, μας εφοδιάζει και με περισσότερη ενέργεια με αποτέλεσμα να συντελεί στην μεγαλύτερη καύση λίπους. Ειδικότερα πριν την προπόνηση έχει αποδειχθεί ότι η κατανάλωση καφεΐνης οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα οξείδωσης του λίπους, γεγονός που σημαίνει ότι απαλλασσόμαστε από το λίπος και εξοικονομούμε περισσότερο μυϊκό γλυκογόνο. Συμπερασματικά λοιπόν, η καφεΐνη μας βοηθάει να εκμεταλλευτούμε το λίπος μας ως καύσιμο και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε την ενέργεια μας σε υψηλά επίπεδα.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Το πράσινο τσάι αυξάνει την οξείδωση του λίπους που βρίσκεται στο σώμα μας βοηθώντας έτσι στην απώλειά του. Επίσης το εκχύλισμα του συγκεκριμένου τσαγιού περιέχει κατεχίνες οι οποίες ενισχύουν τον μεταβολισμό μας προκαλώντας την μεγαλύτερη κατανάλωση θερμίδων μετά την κατανάλωσή του. Σε συνδυασμό με την σωματική δραστηριότητα το πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί με σχετικές έρευνες ότι συντελεί μακροπρόθεσμα όλο και περισσότερο στην απώλεια λίπους.

Υοχιμβίνη

Η υοχιμβίνη συλλέγεται απ’ τον φλοιό ενός δέντρου που εντοπίζεται στην Αφρική και έχει παρατηρηθεί πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην καύση του λίπους. Πιο αναλυτικά, βοηθά στην ροή του αίματος με αποτέλεσμα να οδηγεί στην ευκολότερη οξείδωση του λίπους. Η συγκεκριμένη λειτουργία της υοχιμβίνης επιφέρει κ την μεγαλύτερη ποσότητα μεταφοράς θρεπτικών συστατικών αλλά και οξυγόνου στους εργαζόμενους μύες.

( !!! ) : Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι κανένας λιποδιαλύτης δεν είναι δυνατόν να αντικαταστήσει ένα πρόγραμμα προπόνησης και πολύ περισσότερο μια σωστή διατροφή. Επίσης μην παραλείπετε ποτέ να διαβάζετε τις ετικέτες των λιποδιαλυτών που χρησιμοποιείτε!!!


Hoodia Cordoni

Το συγκεκριμένο συστατικό συλλέγεται από ένα φυτό της Νότιας Αφρικής και έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό στον περιορισμό του αισθήματος πείνας και θα σας φανεί σωτήριο ειδικότερα αν είστε από τα άτομα που υιοθετούν μια διατροφή χαμηλής θερμιδικής πρόσληψης. Η αποτελεσματικότητά του συνήθως παρατηρείται λίγες εβδομάδες μετά το ξεκίνημα της λήψης του επομένως μην φανείτε ανυπόμονοι…

7-Keto

Πρόκειται για ένα μη-ορμονικό, φυσικό μεταβολιτή ο οποίος παράγεται στο σώμα. Με το πέρασμα όμως των ετών, τα επίπεδά του μειώνονται σταδιακά στον οργανισμό μας, γεγονός το οποίο μπορεί να εξισορροπηθεί με την πρόσληψη του αντίστοιχου συμπληρώματος προκειμένου να αυξήσουμε τον μεταβολισμό μας και να επιφέρουμε μεγαλύτερη καύση του λίπους. Το 7-Keto αυξάνει επίσης την πρωτεϊνική σύνθεση στο σώμα βοηθώντας μας να διατηρήσουμε την μυϊκή μας μάζα.