Άτυπη συνάντηση του νέου ΥΠΕΣ με δημάρχους της Θεσσαλονίκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άτυπη συνάντηση του νέου ΥΠΕΣ με δημάρχους της Θεσσαλονίκης

Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργειο μακεδονιασ θρακησ

Άτυπες συναντήσεις είχε εχθές με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τους δημάρχους Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, Νεάπολης- Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή, και τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλη Γεράνη, είχε ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος συζήτησε με τους Δημάρχους μεταξύ άλλων τα προβλήματα που προκύπτουν στη διοίκηση των δήμων από την εφαρμογή της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση καθώς και ζητήματα σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.


Σχετική εικόνα

Χωρίς τελετουργικό και χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω της φονικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική, πραγματοποιήθηκε η παράδοση παραλαβή του Υφυπουργείου Εσωτερικών για τον τομέα Μακεδονίας και Θράκης στο Διοικητήριο.

Σημειώθηκε ότι θα υπάρξει δυνατότητα για περαιτέρω ενημέρωση και νέες συναντήσεις το επόμενο διάστημα, καθώς τη σημερινή ημέρα προτεραιότητα έχει η αντιμετώπιση της κατάστασης στη Χαλκιδική.


Πηγη