Τελευταία Νέα:

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2019» Για φαντάσου…!!!
Ένα τραγούδι, ένα άστρο, ένα λουλούδι, ένα ποίημα, μια μουσική, μια σιωπή, ένα παιχνίδι σε μια γωνιά, σε μια ματιά, σε μια ζωγραφιά, σ’ ένα χαρτί, σε ένα βιβλίο!

Για  8η συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Βιβλιοθήκη-Πινακοθήκη Θέρμης , ως ιδρυτικό μέλος του Δ.Ε.Β της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος , συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα  της Καλοκαιρινής Εκστρατείας  Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2019 με τίτλο:

 «Για φαντάσου…!!!

Μέσα από καινοτόμες δράσεις και βιωματικά εργαστήρια  και με κύριο άξονα τα βιβλία των συλλογών των Δημοτικών Βιβλιοθηκών που λειτουργούν στα κατά τόπους  Κέντρα Πολιτισμού του Δήμου ,θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μικρούς και μεγάλους πιο κοντά στον  όμορφο κόσμο της περιπέτειας μέσα από τον μαγικό κόσμο της ανάγνωσης  και της δημιουργικής φαντασίας.

Σ΄αυτό μας το ταξίδι θα μας συντροφεύσουν και φέτος ομάδες εθελοντών και φορέων  της ευρύτερης περιοχής ,που μέσα από τις επιστημονικές τους ικανότητες και δεξιότητες θα προσπαθήσουν σε συνεργασία με τους Βιβλιοθηκονόμους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης,  να μεταδώσουν στους συμμετέχοντες ,γνώσεις, εμπειρίες και μοναδικές στιγμές δημιουργίας πάντα έχοντας ως κύριο άξονα το «βιβλίο».

 X.BΑυτό το καλοκαίρι όλα αρχίζουν αλλιώς! 


Το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος συναντά το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 ξεκινά!

Tο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη είναι ένας ενεργός πολιτιστικός και εκπαιδευτικός οργανισμός, ο οποίος οργανώνει και υλοποιεί κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό επιμορφωτικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Σκοπός του είναι η προαγωγή σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο του ελληνικού πολιτισμού, των ελληνικών Γραμμάτων και της Ιστορικής και Ναυτικής Έρευνας, καθώς και η λειτουργία Βιβλιοθήκης με την επωνυμία «ΚΑΙΤΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ».

Αυτό το καλοκαίρι, εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη ταξιδεύουν απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδος, μέσω της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.


ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-
ΙΔΡΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
& ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2019

Συντονιστής Προγράμματος
Βαγιωνάς Χρήστος
Προϊστάμενος Τμήματος
Δημοτικής Βιβλιοθήκης –Πινακοθήκης Θέρμης

Υποστήριξη Εκδηλώσεων
Ταρακτσή Αντιγόνη, Αργυρώ Στουγιάννη


Δεν υπάρχουν σχόλια