1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος στα Βασιλικά - Και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αρωγός - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος στα Βασιλικά - Και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αρωγός



Η ανακοίνωση του Δήμου:


Και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αρωγός στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου κρέατος που θα διεξαχθεί στα Βασιλικά. 


Συγκεκριμένα, τη στήριξη και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο 1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου κρέατος εξασφάλισε χθες Τετάρτη 3 Ιουλίου η δημοτική αρχή Θέρμης στο πλαίσιο συνάντησης του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και με τη συμμετοχή της Τοπικής Συμβούλου Βασιλικών κ. Όλγας Γιαννιού και του Προέδρου της Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Στέλιου Βογιατζή που διοργανώνουν το Φεστιβάλ στην Κοινότητα Βασιλικών. 

Από τη χθεσινή συνάντηση απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η εκπρόσωπος της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας (Λ.Α.Γ) κ. Σοφία Ουργαντζίδου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε αργά χθες το μεσημέρι, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, παρουσιάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια, όλες οι κοστολογημένες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ, προκειμένου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να στηρίξει αυτή τη σημαντική διοργάνωση που φιλοδοξεί στο μέλλον να αποτελέσει θεσμό για την Κοινότητα Βασιλικών και να συνδράμει στην οργάνωση μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης για τον τόπο μας. 

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί όπως ήδη έχει ανακοινωθεί στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικών, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Θυμίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος, αναμένεται να υποδεχτεί εκατοντάδες Έλληνες και Ευρωπαίους επισκέπτες, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν μέρος σε αυτό και θα θαυμάσουν την υπέροχη φυσική ομορφιά της περιοχής, ενώ θα γευτούν και το μοναδικής ποιότητας ντόπιο κρέας, αλλά σειρά άλλων τοπικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή.

Τη γαστρονομική επιμέλεια του Φεστιβάλ, θα φροντίσουν τα μέλη της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας.