Στον έβδομο ουρανό ο Άγιος Αντώνιος - Πέτυχε ακόμα μια ανατροπή και επιστρέφει στην Α’ κατηγορία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στον έβδομο ουρανό ο Άγιος Αντώνιος - Πέτυχε ακόμα μια ανατροπή και επιστρέφει στην Α’ κατηγορία

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ  3
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ  1

Ακόμα μια ανατροπή, αυτήν την φορά ίσως την σημαντικότερη, πέτυχε ο Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου που επικράτησε με 3-1 επί του Αχιλλέα Περαίας  και πήρε το εισιτήριο για την Α κατηγορία.  
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 25’ με τον Χατζησταύρου. Ο Ατρόμητος σε ένα σημανρικό σημείο του αγώνα κατάφερε  στο 42’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του αρχηγού Κούκλη να ισοφαρίσει σε 1-1. Από κει και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι όποια ομάδα έβαζε γκολ θα έπαιρνε το προβάδισμα για την νίκη έτσι και έγινε. 
Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σημείωσε δύο τέρματα και πήρε νίκη- άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Ο Αχιλλέας προσπάθησε πολύ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάει το παιχνίδι στην παράταση.  Την νίκη αυτή οι παίκτες του Αγίου Αντωνίου την αφιερώνουν στην μνήμη της Δέσποινας Τουλκερίδου.
Σκόρερ: Χατζησταύρου (25’), Κούκλης (42’ πεν, 81’),Φλώρος Ι. (89’).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:  Βλαχούδης, Σαχινίδης, Παρασκευόπουλος Τουλκερίδης, Χατζόπουλος, Φλώρος Γ, Ελέζι, Φλώρος Ι., Κούκλης, Πσανός, Μουσαλάρι.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι Βαρλάμης και  Συρόπουλος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ωραιόπουλος, Δημητριάδης, Καλές, Πετρίδης, Σεβαστόπουλος, Τιρμπετάρι, Κουμπατίδης,  Χατζησταύρου Γεωργίου, Ζάχος,  Ζιάκας