Συνελήφθη δικαστική αντιπρόσωπος – Δεν παρέδωσε σάκους με ψηφοδέλτια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνελήφθη δικαστική αντιπρόσωπος – Δεν παρέδωσε σάκους με ψηφοδέλτια

Στη σύλληψη μιας δικαστικής αντιπροσώπου προχώρησαν οι αρχές, καθώς δεν παρέδωσε σάκους με εκλογικό υλικό.
Ειδικότερα, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, ζήτημα, που αναζητεί λύση έχει προκύψει με το εκλογικό τμήμα 131Α της Σητείας στην Κρήτη, αφού η δικαστική αντιπρόσωπος επίσημα δεν έχει παραδώσει τους εκλογικούς σάκους, δήλωσε στην “Ανατολή” ο γραμματέας του Πρωτοδικείου Λασιθίου, Μανώλης Γουλιδάκης.
Ενώ η δικαστική αντιπρόσωπος παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη στο Πρωτοδικείο, επιχείρησε μεν να ολοκληρώσει τη συμπλήρωση πρακτικών και λοιπών εκλογικών εγγράφων, όμως για άγνωστους λόγους αποχώρησε κάποια στιγμή, χωρίς να παραδώσει τηρώντας τη διαδικασία που επιβάλλεται.
Αφού αναζητήθηκε από τον Έφορο των Εκλογών στο Νομό Λασιθίου, πληροφορήθηκε ότι σκόπευε να επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, όπου είναι δικηγόρος. Αμέσως εδόθη εντολή και περιπολικό της Αστυνομίας, την εντόπισε πριν μπει στο αεροπλάνο και την προσήγαγε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί προανακριτική διαδικασία για την περίπτωσή της. Σχετική δικογραφία έχει σχηματιστεί στο Εφετείο Ηρακλείου.
Χθες οι σάκοι του συγκεκριμένου τμήματος ήταν παρατημένοι σε κοινόχρηστο χώρο των Δικαστηρίων, ενώ ούτε η Γραμματεία του Πρωτοδικείου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, γνώριζε ακριβώς ποια διαδικασία θα τηρηθεί για την περίπτωση αυτή…


Διαβάστε ακόμη: