Με οκτώ νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή μας (Β’ Θεσσαλονίκης) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με οκτώ νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή μας (Β’ Θεσσαλονίκης)


Επίσημη… πρώτη για τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης οι οποίοι παρουσιάστηκαν σήμερα σε ειδική συνέντευξη τύπου , ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.


Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ερμείδης σχολίασε μεταξύ άλλων πως ο λαός σε τρεις βδομάδες θα κληθεί να αποφασίσει για τη ζωή του. Σύμφωνα με τον ίδιο ο λαός θα κληθεί να αποφασίσει για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια.

Ο κ. Ερμείδης απαρίθμησε τα έργα που όπως είπε «προχώρησαν» επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε ο κ. Ερμείδης επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ

ολοκληρώθηκε στην ΠΑΘΕ διάνοιξη της σήραγγας των Τεμπών, ξεκίνησαν τα έργα στο Λιμάνι, προχώρησαν οι εργασίες του ΤΑΠ με σημαντική ενίσχυση αντισταθμιστικών,υιοθετήθηκαν μέτρα πρόληψης κατά της περιβαλλοντικής ρύπανσης στη δυτική Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε η υλοποίηση των έργων της σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης- Δούναβη, δημιουργήθηκε ο φορέας διαχείρισης του Θερμαϊκού Κόλπου, ξεκίνησαν εκ νέου οι εργασίες του Μετρό Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η εξυγίανση του ΟΑΣΘ, το Φυσικό Αέριο έφτασε σχεδόν σε όλους τους δήμους, αναβαθμίστηκαν τα κέντρα υγείας κ.α.

«Δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι. Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το πρόγραμμα του μακριά από το βραχνά των μνημονίων και της κρίσης» σχολίασε ο κ. Ερμείδης. Σύμφωνα με τον κ. Ερμείδη το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, ενεργούς τα κινήματα και στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με εκείνο των εκλογών του 2015, από τους 12 υποψηφίους οι τέσσερις είναι οι ίδιοι και οι 8 είναι νέα πρόσωπα.

Ο κ. Ερμείδης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι καθημερινά στο πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών περιλαμβάνονται δράσεις στις κατά τόπους περιοχές της Β’ Θεσσαλονίκης.


Οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης είναι οι έξης:


Ευγενία Αγοραστούδη- διοικητική υπάλληλος Κέντρου Υγείας Θέρμης

Δώρα Αυγέρη- Δημοσιογράφος ΕΡΤ3

Γαϊταρτζή Αναστασία- εργαζόμενη σε εμπόριο και κατασκευές

Στάθης Γιαννακόπουλος- Γιατρός

Θανάσης Γκιουλέκας- Αρχιτέκτονας

Πρόδρομος Θεοδουλίδης- Επικοινωνιολόγος

Δημήτρης Μαρδας- Καθηγητής ΑΠΘ

Ανδρέας Μουρατίδης- Πλαστικός χειρούργος

Όλγα Παναγιωτίδου- Γεωπόνος

Μπάμπης Τσαϊρέλης- Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Σοφία Τσολπά- Έμπορος

Σωκράτης Φαμελλος- Χημικός Μηχανικός, αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης.