Νίκος Παναγιώτου: Ο υποψήφιος της "Παρέμβασης Πολιτών" επανέρχεται με +10 απαντήσεις - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νίκος Παναγιώτου: Ο υποψήφιος της "Παρέμβασης Πολιτών" επανέρχεται με +10 απαντήσεις

Ο Νίκος Παναγιώτου , υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την "Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης" εξηγεί γιατί κατεβαίνει ξανά υποψήφιος.  Eίχε προηγηθεί η δημοσίευση με την αρχική του τοποθέτηση την οποία μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.thermisnews.gr/2019/05/nikos-panagiotou.html

Ακόμη +10 απαντήσεις στο ίδιο ερώτημα: 

ΓΙΑΤΙ κατεβαίνω ξανά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης με την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ?


1) Γιατί γνωρίζω, ότι για να ευημερήσει ο δήμος μας, θα πρέπει να δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους τις/ους νέες/ους, να ακουστεί η φωνή τους και να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους, δημιουργώντας έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Πιστεύουμε στους νέους και τους θέλουμε μπροστά !

2) Γιατί οι ανάγκες των δημοτών μας μπορούν να ιεραρχηθούν όχι με ψηφοθηρικά κριτήρια, θα πρέπει να ικανοποιούνται στην ώρα τους και όχι λίγο πριν τις εκλογές. Τελειώνουν αυτά ! Βασική απαίτηση που δεν εισακούεται είναι η αύξηση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ, και η προσέγγιση των οικισμών με το κέντρο της Θέρμης !


3) Γιατί θα πρέπει ο Δήμος Θέρμης, να εξαντλήσει τις δυνατότητες που έχει, ώστε να φέρει περισσότερα έσοδα στα ταμεία του, ΟΧΙ αυξάνοντας τα τέλη των δημοτών – αντιθέτως μάλιστα ! 

4) Γιατί η εμπιστοσύνη που θα μου δείξουν οι πολίτες και το καθήκον που θα κληθώ να υπηρετήσω είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα (επάγγελμα έχω).

5) Γιατί είμαι ελεύθερος να πω τη γνώμη μου και να διεκδικήσω όλα αυτά, που με κανονισμούς ψηφίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και δεν εφαρμόζονται τελικά στην πράξη … για τους γνωστούς λόγους !

6) Γιατί θέλω να ακούω πρώτα τις ανάγκες των πολιτών και με βάση αυτές να λαμβάνονται οι αποφάσεις. Η «δημοκρατία» δεν είναι λέξη μόνο για τίτλο παράταξης, ούτε η λέξη «διαβούλευση» σημαίνει διαβουλεύομαι μέσω της απαξίωσης της άποψης των πολιτών, ούτε διαβουλεύομαι μόνο με «δικούς μου» !

7) Γιατί το περιβάλλον μας έχει ανάγκη από την εφαρμογή των κανόνων για την προστασία του, είναι κάτι που δεν μας ανήκει, το κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και θα το παραδώσουμε στα παιδιά μας (π.χ. συνδέω όλα τα δημόσια κτίρια με το αέριο που περιμένει στον περίφραξή του, δημιουργώ νέους χώρους πρασίνου, συντηρώ και αξιοποιώ τους υφιστάμενους, απομακρύνω τα αυτοκίνητα από την καθημερινότητα και δημιουργώ ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους, πάρκα, λύνω το θέμα των αδέσποτων και πολλά άλλα… και δεν ξεγελώ τους πολίτες με πολύχρωμες ανθοφυτεύσεις στα παρτέρια της Θέρμης λίγο πριν τις εκλογές) !

8) Γιατί πρέπει να διδάξουμε ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον στο οποίο όλοι ζούμε. Κακό πράμα η αλαζονεία και μόνο ζημιά προκαλεί !

9) Γιατί θέλω αυτά που η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ τόσα χρόνια διεκδικεί να γίνουν επιτέλους πράξη !

10) … και τέλος, γιατί η πρόκληση της νέας εποχής είναι μπροστά μας και είναι η ευκαιρία να ανέβουμε στο τρένο της ανάπτυξης. Τώρα πρέπει τα έσοδα του δήμου, να διαχειριστούν με σύνεση και σοφία, γιατί αυτός ήταν ο λόγος που πληρώνουμε ακόμη τα σπασμένα και είναι αυτός ο λόγος που ανάπτυξη ακόμη δεν είδαμε !


Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του υποψηφίου. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος έδωσε το στίγμα του πριν μερικές ημέρες. Δείτε τι είχε πει στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Νίκος Παναγιώτου: 10 λόγοι που κατεβαίνω ξανά ως υποψήφιος με την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ