Με τη συγκέντρωση στη Θέρμη έκλεισε τον προεκλογικό του αγώνα ο Θ.Παπαδόπουλος (φωτο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με τη συγκέντρωση στη Θέρμη έκλεισε τον προεκλογικό του αγώνα ο Θ.Παπαδόπουλος (φωτο)


Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη κεντρική ομιλία του νυν Δημάρχου Θ.Παπαδόπουλου για τον συνδυασμό "Δημοκρατική Ενότητα".  

Ο Θ.Παπαδόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του, τόνισε τη σημασία της ενότητας, μίλησε για τον υπερκομματισμό και ζήτησε να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα ότι η "Δημοκρατική Ενότητα" είναι ο συνδυασμός που εγγυάται τη σωστή διαχείριση της Αυτοδιοίκησης. 

Κάνοντας λόγο για τις υπόλοιπες παρατάξεις στράφηκε ενάντια στα πολιτικά χρίσματα, και δήλωσε ότι κάποιοι από αυτούς κατεβαίνουν χωρίς να έχουν καν προτάσεις, χωρίς δεσμεύσεις, δίχως καμία αναφορά στις κοινότητες. 

Οπως ακριβώς είπε:

" Εχουμε παρατάξεις με μοναδικό σύνθημα την επαναφορά του τοπικισμού και με μόνο προσωπικό κίνητρο την κατάληψη ενός αξιώματος για να ικανοποιηθεί μια συμπλεγματική ανάγκη για κοινωνική καταξίωση. 

Εχουμε βέβαια και παρατάξεις, που η ιδεολογία τους δε πιστεύει στις αρχές της αυτοδιοίκησης, αλλά σε ένα πανίσχυρο συγκεντρωτικό κράτος και παρατάξεις αντιεξουσιαστικές που δεν έχουν προγραμματικό λόγο, αλλά με γενικά και αόριστα τις περισσότερες φορές συνθήματα θέλουν να συμμετέχουν και αυτοί. 

Και έχουμε και το φαινόμενο σε μερικές κοινότητες της παρουσίας δήθεν ανεξάρτητων τοπικών παρατάξεων που ντρέπονται να πουν ότι είναι απλά δεκανίκια εκείνων που δε μπόρεσαν να συγκροτήσουν Τοπικούς συνδυασμούς, ή που απλά επενδύουν σε ένα ξεπερασμένο τοπικισμό που είναι η μεγαλύτερη πληγή της ενότητας και τελικά της Δημοκρατίας.THERMISnews.gr

Που λοιπόν στοχεύουν όλοι αυτοί ?
Η απάντηση είναι απλή: Στοχεύουν και επενδύουν πολιτικά να πλήξουν την ικανότητα των αυτοδιοικητικών παρατάξεων όπως η δική μας να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους γιατί τα κόμματα και οι παρατάξεις που τους υποστηρίζουν δεν πιστεύουν και δε κατανοούν τη σημασία της Αυτοδιοίκησης. 

Δεν έχουν αγωνιστεί και δεν έχουν παλέψει για τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Δε θέλουν ισχυρή Αυτοδιοίκηση. Εναν θεσμό που η "Δημοκρατική Ενότητα" -η δική μας παράταξη- σέβεται και τιμάει και γιαυτό ο Δήμος Θέρμης εκπροσωπεί την Αυτοδιοίκηση σε όλα τα χωριά, Τοπικά, Περιφερειακά και Εθνικά Θεσμικά όργανα"

Το THERMISnews.gr ήταν εκεί και σας παραθέτει φωτογραφίες από την ομιλία:













   







  THERMISnews.gr
  THERMISnews.gr