Η Λία Καδέρογλου για τον συνδυασμό "Όλοι μαζί για τα Βασιλικά" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Λία Καδέρογλου για τον συνδυασμό "Όλοι μαζί για τα Βασιλικά"




" Φράσεις που περιέχουν το "ΜΑΖΙ" με συγκινούν γιατι δηλώνουν συνεργασία. 
Φράσεις που περιέχουν το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" με συγκινούν περισσότερο γιατί δηλώνουν συμπερίληψη και όχι διαχωρισμό. 
Κι όταν το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αφορά τα Βασιλικά, το τόπο της καρδιάς μου τότε πραγματικά νιώθω ότι μπορώ να ακουμπήσω εκει τις ιδέες μου και τα όνειρά μου. 

Με την υποψηφιότητά μου ως κοινοτική σύμβουλος με τον συνδιασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ είμαι πλέον δημότης Βασιλικών και είμαι περήφανη γι αυτό.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα με καταγωγή απο Κωνσταντινούπολη και Δυτική Μακεδονία, μετακόμισα πρώτα στη Θεσσαλονίκη και εδώ και δέκα χρόνια ζω με τον συζυγό μου Τσίτο Στυλιανό και την μητέρα μου στον Α' Οικισμό της Αγίας Αναστασίας. 


Για μένα ο Οικισμός είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένος με τα Βασιλικά. Αποτελείται απο οικογένειες που επέλεξαν τον τοπο για να έχουν μία καλύτερη ζωή. Στα Βασιλικά βρήκα τον τόπο που ποτέ δεν είχα και πάντοτε έψαχνα και δημιούργησα βαθιές φιλίες και συνδέθηκα με ανθρώπους καλούς και αυθεντικούς.

Τα τελευταία χρόνια ήμουν ιδιαίτερα απογοητευμένη από την πολιτική κατάσταση του τόπου και δεν προσερχόμουν καν στις κάλπες. Όταν με προσέγγισε ο Στέλιος Καρακώττας και μου μίλησε για τον νέο ανεξάρτητο και ακομμάτιστο συνδιασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ενιωσα έναν αερα φρέσκο να με διαπερνά και πίστεψα αμέσως στις ειλικρινείς προθέσεις του.

Με τον Στέλιο ειχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν στην επιτροπή αγώνα για τη Βιομάζα και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ως ένας ανθρωπος που αγαπά τον τόπο του, μαχητικός εκεί που χρειάζεται, μεθοδικός, άμεσος, ευγενής και κοντά στον κόσμο. Στέλιο Καρακώττα σ ευχαριστώ για την πρόταση, είναι πραγματικά τιμή μου να συμπλεύσω με τον συνδιασμό.

Το όνειρό μου για τον τόπο είναι απλό. Θέλω ο ιστορικός τόπος των Βασιλικών να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη. Να ομορφύνει, να αναδειχθεί, να αναβαθμιστεί το περιβάλλον και οι άνθρωποί του. 


Θέλω και μπορώ να συμβάλλω με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μου στην ανακούφιση των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, στην αναβάθμιση της παιδείας και του πολιτισμού που μπορούμε και οφείλουμε να διεκδικήσουμε για τα παιδιά μας.

Εχοντας μακρά εμπειρία σε εθελοντικές οργανώσεις σκοπεύω να διεκδικήσω μαζί σας δίκτυα κοινωνικών υπηρεσιών για τους δημότες μας και να οργανώσω δράσεις Συνανθρωπίας που μπορούν να αλλάξουν την σκληρή καθημερινότητα των ανθρώπων που υποφέρουν απο ανέχεια, ασθένεια, αναπηρία.

  • ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ! 
  • ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ!
  • ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

Λία Καδέρογλου


Η Λία Καδέρογλου είναι Ειδική Παιδαγωγός με μεταπτυχιακούς τίτλους στην Ειδική Αγωγή και Συμβουλευτική από τα Πανεπιστήμια Manchester και Strathclyde, UK. 


Μετά από 13 χρόνια εργασίας ως Σύμβουλος Πρώιμης Παρέμβασης για παιδιά με αναπηρία με ειδίκευση στο αυτιστικό φάσμα, συνέχισε την εργασία της στα δημόσια σχολεία υπηρετώντας σε όλες τις θέσεις της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης (Ειδικά σχολεία, Τμήμα 'Ενταξης,

 Παράλληλη στήριξη, ΚΕΔΔΥ, νοσοκομειακό σχολείο). Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών από το ΕΚΕΠΙΣ και το Υπουργείο Παιδείας και εκπαιδευε επι χρόνια εκπαιδευτικούς Α/Βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα αναπηρίας. 

Εχει διατελέσει Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικών Παιδαγωγών. Είναι συγγραφέας με εκδόσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και εικαστικός. 

Είναι ιδρυτικό μέλος του Σωματείου "Συνανθρωπία- Κοινωνικές και Πολιτιστικές δράσεις" και στέλεχος του εθελοντικού ιντερνετικού ραδιοφώνου Starclassic Radio. "

πηγη