Η δήλωση του Θ.Παπαδόπουλου μετά τη κατάθεση του φακέλου υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η δήλωση του Θ.Παπαδόπουλου μετά τη κατάθεση του φακέλου υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο


Ολοκληρώθηκε σήμερα (5/5) με απόλυτη επιτυχία, η διαδικασία της κατάθεσης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης του φακέλου των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων που καταρτίζουν τον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, μετά την επιβεβαίωση της πληρότητας του φακέλου, δήλωσε: 

«Καταθέσαμε σήμερα ένα πλήρες, ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και νικηφόρο ψηφοδέλτιο. Ένα ψηφοδέλτιο νέων, δημιουργικών και δραστήριων πολιτών που μαζί με τα έμπειρα στελέχη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα αγωνιστούν ώστε ο Δήμος Θέρμης να συνεχίσει να είναι ο Δήμος της κοινωνικής συνοχής, ο Δήμος της πρωτοπορίας και της στοχοθεσίας, ο Δήμος της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος που η πολιτική μας πρόσκληση έγινε αποδεκτή από έναν εξαιρετικό συνδυασμό, από γυναίκες και άντρες, που έχουν να επιδείξουν επιτυχίες στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική, αθλητική και πολιτική ζωή του τόπου μας.
Εκατόν ογδόντα οκτώ συμπολίτες μας, που αγαπούν τον τόπο τους, που γνωρίζουν την ιστορία του, που κατανοούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, που έχουν όραμα, ωριμότητα και δυναμισμό συμπαρατάχθηκαν σε μια προσπάθεια να δώσουμε σε αυτές τις εκλογές έναν πολιτικό αγώνα πέρα από κομματισμούς, τοπικισμούς και ιδιοτέλειες.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεχίζει την ανένταχτη, ανεξάρτητη και διεκδικητική της πολιτική διαδρομή με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Δήμου Θέρμης και την ευημερία των πολιτών. 
Τις επόμενες μέρες όλα τα μέλη του συνδυασμού μας θα επισκεφθούν τις κοινότητες του Δήμου και μαζί θα παρουσιάσουμε το νέο μας πρόγραμμα. 
Ένα ρεαλιστικό, ισορροπημένο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα εναρμονισμένο με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε κοινότητας του Δήμου. 
Εύχομαι σε όλα τα μέλη της παράταξής μας καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».


ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΔΩ