Ο Άρης Κεραμάρης και η Τίνα Χρίστογλου στον συνδιασμό της "Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Άρης Κεραμάρης και η Τίνα Χρίστογλου στον συνδιασμό της "Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. Η "Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης" παρουσίασε δυο ακόμη νέους υποψήφιους:


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, δέντρο και υπαίθριες Î´ÏÎ±ÏƒÏ„Î·ÏÎ¹ÏŒÏ„Î·Ï„ÎµÏ‚Ο Κανάρης (Άρης) Κεραμάρης γεννήθηκε το 1976 στην Αλεξανδρούπολη είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και κατοικεί μόνιμα στην Θέρμη .

Σπούδασε πιάνο και θεωρητικά ,στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα φοιτούσε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ. 

Είναι κάτοχος των διπλωμάτων, μουσικολογίας - μουσικής παιδαγωγικής και σύνθεσης και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Kingston Univeristy του Λονδίνου (MA by Research in composition) που αφορούσαν τη σύνθεση μουσικής για κινούμενη εικόνα. 

Έργα του έχουν βραβευτεί και έχουν παιχτεί στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Αγγλία. Από το 2006 συνεργάζεται με εικαστικούς και σκηνοθέτες γράφοντας μουσική για θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, καθώς και για παιδικά βιβλία. Το 2003, και ύστερα από γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, διορίζεται ως καθηγητής μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. 

Στα πλαίσια της διδακτικής του δραστηριότητας, οργάνωσε σχολικές χορωδίες σε διάφορα δημοτικά σχολεία, οι οποίες και συμμετείχαν σε γνωστά χορωδιακά φεστιβάλ στην Ελλάδα.

 Για αρκετά χρόνια διετέλεσε μαέστρος της Μικτής Χορωδίας Μίκρας στο Πλαγιάρι καθώς και της Χορωδίας ΚΑΠΗ Τριλόφου , σήμερα εργάζεται με οργανική θέση στο 1ο δημοτικό σχολείο Ν. Ραιδεστού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η Χρίστογλου Μαλαματίνα (Τίνα) είναι γραφίστρια, γεννήθηκε στις 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. 

Η καταγωγή από τη μεριά της μητέρας της είναι από τη Θέρμη, το γένος Τάτση. 

Επισκέπτονταν τη Θέρμη από μωρό, μέχρι που παντρεύτηκε τον Βασίλη Παπαφωτίου Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και αποφασίσανε να ζήσουν στον τόπο αυτό που τόσο αγαπούσε και πονούσε, το 2000, όπου αποκτήσανε και δύο κορίτσια. Σπούδασε Γραφιστική στα ΑΤΕΙ Αθηνών και εργάστηκε ως γραφίστας στον ιδιωτικό τομέα για πολλά χρόνια. 

Στη συνέχεια εργάστηκε σαν εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ και τώρα εργάζεται και πάλι ως γραφίστρια. 

Διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Θέρμης και τώρα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Θέρμης.