Η Αναστασία Μπαλάσκα και ο Ιωάννης Καπούλας στον συνδυασμό της "Δημοκρατικής Ενότητας" για τους Ταγαράδες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Αναστασία Μπαλάσκα και ο Ιωάννης Καπούλας στον συνδυασμό της "Δημοκρατικής Ενότητας" για τους Ταγαράδες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Αναστασία Μπαλάσκα και ο Ιωάννης Καπούλας επιλέχθηκαν για τους Ταγαράδες από τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο :

Η Αναστασία Μπαλάσκα γεννήθηκε στους Ταγαράδες. 

Παντρεύτηκε τον Μιχάλη Τολίδη και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Φρόσω και το Σωτήρη. 

Επαγγελματικά ασχολήθηκε με το εμπόριο. Διετέλεσε μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς. 

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταγαράδων (1984).

Μέλος του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Σαρακατσαναίων Θεσσαλονίκης. Από το 2006 μέλος στο συμβούλιο του Κ. Π. Ταγαράδων. 
Το 2006, εκλέγεται τοπικός σύμβουλος.

Αγωνίστηκε για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και την απομάκρυνση της χωματερής. Αποφασίζει να συνεχίσει να συμμετάσχει ως υποψήφια με το συνδυασμό «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» με κριτήριο την γνώση και την εμπειρία ενός επιτυχημένου Δημάρχου, που μπορεί να ανεβάσει το Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά.

Φίλες και Φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την πρόταση επιτυχημένου Δημάρχου μας, Θεόδωρου Παπαδόπουλου να συνεχίσω να συμμετέχω στη “Δημοκρατική Ενότητα” ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ταγαράδων. Η αγάπη μου για το χωριό μας με οδηγεί στην απόφαση να συνεχίσω να αποτελώ μέλος της εξαίρετης ομάδας του Δημάρχου μας και στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο για την ανανέωση της στήριξης και της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου”.
Αναστασία (Σούλα) Μπαλάσκα Τολίδου

Ο Ιωάννης Καπούλας γεννήθηκε στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης. 


Ασχολήθηκε με την γεωργία. Παντρεύτηκε το 1969 την Χρυσάνθη Φαρμάκη και απέκτησε δυο παιδιά. 

Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Ταγαράδων για 12 έτη και εκλέχτηκε Πρόεδρος από το 1990 έως το 1998. 

Επί προεδρίας του έγιναν πολλά έργα στο χωριό όπως, η ανέγερση του Ιερού Ναού Ιωάννη Προδρόμου, το 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο, το κτίριο όπου στεγάζεται το Πολιτιστικό Κέντρο σήμερα, οι ασφαλτοστρώσεις των δρόμων, η φωταγώγηση του γηπέδου και της πλατείας, το πάρκο αναψυχής και το πάρκο έναντι του ΚΑΠΗ, το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και πολλά άλλα έργα. 

Συνέχισε την προσφορά του στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας, ως Τοπικός Σύμβουλος Ταγαράδων.

Φίλες και φίλοι,
“Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του επιτυχημένου Δημάρχου μας Θεόδωρου Παπαδόπουλου, μέσα από την συνεργασία μας, ένα άμεμπτο ήθος, διπλωματική ευφυΐα και εξαιρετική καλλιέργεια και με γνώμονα την αγάπη μου για τον τόπο που ζω , τον τόπο που και από θέσεις ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση έχω προσφέρει με όλες μου τις δυνάμεις, αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση να συμμετέχω και πάλι στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος με το συνδυασμό της “Δημοκρατικής Ενότητας”. 
Δράττομαι της νέας ευκαιρίας που μου δίνει ο Δήμαρχός μας, για να αγωνιστώ σε μια ομαδική προσπάθεια, για την ανάπτυξη και εξέλιξη του χωριού μας. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια να διατηρήσουμε το Δήμο μας, ως έναν από τους κορυφαίους Δήμους της χώρας”.
Ιωάννης Καπούλας