Τελευταία Νέα:

Τα απίστευτα των εκλογών της Θεσσαλονίκης: Κλειδώθηκε στο εκλογικό για να κοιμηθεί-Πήρε στο νοσοκομείο τον σάκο


Τους λόγους των προβλημάτων αλλά και της καθυστέρησης των επίσημων αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών, εξήγησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ,η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Οργάνωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Πόπη Μπαλλά.


Η κ. Μπαλλα σημείωσε πως «περιμένουμε ακόμα και τώρα δικαστικό αντιπρόσωπο. Ο συγκεκριμένος μας είπε ότι έκανε μια καταμέτρηση που του βγήκε λάθος. Προσπάθησε και πάλι τη Δευτέρα χωρίς να τα καταφέρει και χθες προσπαθούσε να ολοκληρώσει για να φέρει τα επίσημα αποτελέσματα. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μας έλεγαν ότι υπήρχε μεγάλος φόρτος εργασίας και επιπλέον είχαν να αντιμετωπίσουν και την κούραση που αισθάνονταν. Έχουμε αναφορά ότι δικαστικός αντιπρόσωπος κλειδώθηκε σε εκλογικό τμήμα για να κοιμηθεί και να συνεχίσει την επόμενη μέρα».

«Σε μια άλλη περίπτωση ο δικαστικός αντιπρόσωπος πήγε σε νοσοκομείο για να νοσηλευτεί και πήρε μαζί του τον σάκο. Πήγαμε στο νοσοκομείο και πήραμε τα πρακτικά» είπε η Πόπη Μπαλλά. 

Σημειώνεται πως ακόμη και σήμερα Τετάρτη τα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών δεν έχουν γίνει γνωστά.Δεν υπάρχουν σχόλια