Δελτίο Τύπου της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δ.Θέρμης σχετικά με τα «ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δελτίο Τύπου της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δ.Θέρμης σχετικά με τα «ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης σχετικά με τα «ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» 

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ενημερώνουν τους συναδέλφους επαγγελματίες, τους καταναλωτές, τους επισκέπτες και τους κατοίκους ότι το επιχειρησιακό πρόγραμμα ανταγωνιστικότητας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας με τίτλο «ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» έχει εγκριθεί.

  Στο πρόγραμμα είναι δικαιούχος ο Δήμος Θέρμης και η ΕΕΕΘ συνδικαιούχος. Η συμμετοχή των μελών στις περιοχές παρέμβασης, οι τοπικές συνελεύσεις και τα ερωτηματολόγια διαμόρφωσαν προτάσεις που θα υλοποιηθούν από το πρόγραμμα. Η ΕΕΕΘ ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του προγράμματος, προσλαμβάνοντας εργαζόμενη με σχέση εξαρτημένης εργασίας καθώς προχώρησε και στην τροποποίηση του καταστατικού της. 

  Από το πρόγραμμα έχουν εγκριθεί οι δήμοι Καλαμαριάς και Βόλβης. Είναι μεγάλη επιτυχία της σύμπραξης του Δήμου Θέρμης και της ΕΕΕΘ, όπως και των κατοίκων που θα απολαμβάνουν αυτούς τους χώρους. Το πρόγραμμα θα συμβάλλει στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των επιχειρήσεων και του αστικού χώρου. 

  Με έκπληξη όμως είδαμε την ανάρτηση στο διαδίκτυο της Παρέμβασης Πολιτών Θέρμης. Οι υπαινιγμοί και τα ειρωνικά σχόλια υποβιβάζουν τον πολιτικό λόγο και δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό που θα έπρεπε να διέπει τις αυτοδιοικητικές εκλογές.