“Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου” - Η ανακοίνωση της "Δημοκρατικής Ενότητας" με αφορμή της έγκρισης πρότασης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

“Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου” - Η ανακοίνωση της "Δημοκρατικής Ενότητας" με αφορμή της έγκρισης πρότασης


Η ανακοίνωση της "Δημοκρατικής Ενότητας":

12 Σεπτεμβρίου 2018! Σχεδόν ένα χρόνο πριν, στο Δημοτικό Συμβούλιο λήφθηκε κατά πλειοψηφία απόφαση για την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» (Open Mall).


Και η πρόταση μας εγκρίθηκε!!!! Όπως δεκάδες άλλες προτάσεις της Διοίκησης του Δήμου Θέρμης που έχουν φέρει τον Δήμο μας στην πρώτη θέση των χρηματοδοτήσεων από εθνικές και ευρωπαϊκές πηγές. Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, η Παρέμβαση Πολιτών σε ανακοίνωσή της, πανηγυρίζει για την έγκριση την οποία πιστώνει στο Υπουργείο Οικονομικών, λες και είναι εθνικοί οι πόροι και όχι ευρωπαϊκοί.
Λες και όλες οι προτάσεις εγκρίθηκαν! 
Αλλά η Παρέμβαση Πολιτών θέλει να κανακέψει την κυβέρνηση … αυτούς που την στηρίζουν, υποβαθμίζοντας τόσο τη φιλότιμη δουλειά των υπηρεσιών αλλά και τις προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου αλλά και την καταλυτική συμβολή της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης! Ταυτόχρονα όπως είναι η πάγια τακτική τους αφήνουν υπονοούμενα για τη διαχείριση, δείχνοντας έτσι την ολοκληρωτική άγνοιά τους για τον τρόπο που ένα πρόγραμμα υλοποιείται.
Δεν πειράζει. Καταλαβαίνουμε τον πανικό. Εμείς τους ευχαριστούμε δημόσια εκ μέρους των υπηρεσιών αλλά και των στελεχών μας που έστω και αυτή την ύστατη ώρα, έστω και για προεκλογικούς λόγους, αναγνωρίζουν το έργο μας. Τους προσκαλούμε επίσης να πάρουν το πρόγραμμα μας και να διαβάσουν εκεί όλες τις χρηματοδοτήσεις που έφερε αυτή η διοίκηση, η διοίκηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στον Δήμο Θέρμης! Και όλοι μαζί ενωμένοι να χαρούμε. Όπως είπε και ο τέως επικεφαλής του κόμματός τους: «Βρε! Καλώς τα παιδιά!»