Γιάννης Ραγκούσης, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Σωκράτης Φάμελλος στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης την Πέμπτη 16/5 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γιάννης Ραγκούσης, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Σωκράτης Φάμελλος στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης την Πέμπτη 16/5


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        Δευτέρα 13/05/2019

Θέμα:   Εκδήλωση της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης με θέμα: Υπερβαίνοντας τα Όρια-Συζήτηση για την Αυτοδιοίκηση του 21ου αι. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης, Πέμπτη 16 Μαϊου 2019

Σε μία Ελλάδα που αλλάζει με καταιγιστικούς  ρυθμούς, τόσο νομοθετικά όσο και οργανωτικά, στην Αυτοδιοίκηση που καλείται να προσαρμοστεί στις επιταγές του Κλεισθένη αλλά και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, οι νέες διοικήσεις των Δήμων οφείλουν να έχουν έτοιμες απαντήσεις και προτάσεις, απαλλαγμένες από δεσμεύσεις και συμφέροντα.

Η Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης ζητά από τρεις διακεκριμένους πολιτικούς με σημαίνουσα διαδρομή στο χώρο της αυτοδιοίκησης, να προσφέρουν την πολύτιμη εμπειρία τους, τις ουσιαστικές τους γνώσεις αλλά και το δικό τους όραμα, προκειμένου η επόμενη τετραετία να είναι για την περιοχή του Δήμου Θέρμης μία τετραετία δημιουργίας και ανάπτυξης, σύνθεσης και υπέρβασης κάθε παθογένειας που μας ταλαιπώρησε μέχρι σήμερα.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην Υπουργός Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Εθνικής Άμυνας, διετέλεσε για δύο θητείες Δήμαρχος  Πάρου έχοντας εκλεγεί με 54% για την πρώτη και 68% για τη δεύτερη θητεία.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πρώην Υπουργός Παιδείας και Εθνικών Θρησκευμάτων και Τουρισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης, υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προηγούμενος επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης, αντιδήμαρχος του Δήμου Θέρμης και μέλος εκτελεστικής επιτροπής της ΠΕΔΚΜ και του Συνδέσμου ΟΤΑ – ΦΟΔΣΑ.

Τρεις άνθρωποι προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, θα βρίσκονται μαζί μας για να αποδείξουν πως στην Αυτοδιοίκηση δεν χωρούν διαχωριστικές γραμμές, πως μόνη διέξοδος είναι η υπέρβαση των ορίων που μας κράτησαν καθηλωμένους σε μία καθεστωτική αντίληψη για τα κοινά, πως μόνος στόχος μπορεί να είναι η πρόοδος του τόπου.

Την Πέμπτη 16 Μαϊου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θέρμης στις 8 το βράδυ, μία εκδήλωση από την Παρέμβαση Πολιτών και την Υποψήφια Δήμαρχο Άννα Τσιφτελίδου.