Και 2ος απινιδωτής στην Κοινότητα Σουρωτής "στην μνήμη του Καρδιοχειρουργού Χρήστου Λόλα και της συζύγου του Κλώντιας" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Και 2ος απινιδωτής στην Κοινότητα Σουρωτής "στην μνήμη του Καρδιοχειρουργού Χρήστου Λόλα και της συζύγου του Κλώντιας"

 


//Ανακοίνωση Κοινότητας Σουρωτής


ΚΑΙ 2ος ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

"Στην μνήμη του Καρδιοχειρουργού Χρήστου Λόλα και της συζύγου του Κλώντιας που τόσο άδικα έφυγαν από την ζωή."

Μετά από συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σουρωτής κ. Θωμάς Ασλάνης με τον διακεκριμένο Καρδιοχειρουργό και Διευθυντή του Ερρίκος Ντυνάν Αθηνών κ.Σωτήρη Πράπα, η Κοινότητα Σουρωτής απέκτησε και 2ο απινιδωτη (AED) με την δωρεά που έκανε ο κ.Πράπας.

Δρομολογείται σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ εκπαίδευση - πιστοποίηση εθελοντών. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει η σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία του σεμιναρίου.

Ο Πρόεδρος Σουρωτής και το Κοινοτικό Συμβούλιο ευχαριστούν από καρδιάς τον κ. Σ.Πράπα για την δωρεά αυτή.

Είναι γνωστό σε όλους ότι αυτή η ιατρική συσκευή σώζει ζωές.