Εσβησε πλήρως η φωτιά στη Νέα Ραιδεστό. (ΦΩΤΟ από το σημείο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εσβησε πλήρως η φωτιά στη Νέα Ραιδεστό. (ΦΩΤΟ από το σημείο)Κατασβέστηκε πλήρως η φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Βόρειο άκρο της Νέας Ραιδεστού.

Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα κάτω από συνθήκες που ερευνά το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής και επεκτάθηκε γρήγορα λόγω του ανέμου χαμηλής έντασης που έπνεε στην περιοχή. 

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Π.Υ με 20 άνδρες και 8  οχήματα η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα και λίγο αργότερα έσβησε. Μεγάλη ήταν επίσης και η συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας που βρέθηκε στο σημείο της φωτιάς από τα πρώτα λεπτά της έναρξής της.


Ευτυχώς δεν προξενήθηκαν υλικές ζημιές σε παρακείμενες κατοικίες.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας:
Η Εθελοντική Ομάδα μας υπο τις οδηγίες του Αντιδήμαρχου Πολιτική Προστασία Θέρμης Κωνσταντίνου Κουγιουμτζίδη συνέδραμε σήμερα 2.7.2024 στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι υπο άγνωστες συνθήκες στο βόρειο τμήμα της Νέας Ραιδεστού.
Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο με τις συντονισμένες ενέργειες του Πυροσβεστικού Σώματος., της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης και εθελοντών της Ομάδας μας. Έκαψε χαμηλή ξηρή βλάστηση, ενώ δεν απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές και παρακείμενες κατοικίες.
Στο σημείο απο την Ομάδα μας επιχείρησαν 2 οχήματα: ΘΕΡΜΗ-2 & ΘΕΡΜΗ-3 καθώς και 4 εθελοντές.

Φωτο από το σημείο:


Δείτε ακόμη: