Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 7 Ιουλίου σε περιοχές της Θέρμης και Τριαδίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 7 Ιουλίου σε περιοχές της Θέρμης και ΤριαδίουΣύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 έχει προγραμματισθεί διακοπή ρεύματος στο Τριάδι του Δήμου Θέρμης λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.

Συγκεκριμένα έχει προγραμματισθεί διακοπή ρεύματος κατά τις ώρες: 08.00΄ έως 15.00΄ και θα επηρεαστούν οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού στην οποία βρίσκονται : ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΡΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δ.ΘΕΡΜΗΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΘΕΡΜΗΣ, κ.α.

Καθώς και ολόκληρη η κοινότητα ΤΡΙΑΔΙΟΥ.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.