Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δ.Θέρμης: Σε 3 νέα συμβάντα μέσα σε ένα 24ωρο επιχείρησε η Ομάδα μας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δ.Θέρμης: Σε 3 νέα συμβάντα μέσα σε ένα 24ωρο επιχείρησε η Ομάδα μας


// Ανακοίνωση Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δ.Θέρμης

Την Τρίτη 9/7/2024 η Εθελοντική Ομάδα μας υπο τις οδηγίες του Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας Θέρμης Κωνσταντίνου Κουγιουμτζίδη συνέδραμε την ΕΜΑΚ σε τρία συμβάντα.Συγκεκριμένα:

-Σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε , νωρίς το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση, στην Οσία Ξένη στην Περαία. Στο σημείο απο την Ομάδα μας επιχείρησαν τρία οχήματα, το Θέρμη 1, Θέρμη 2 και Θέρμη 3 με 8 εθελοντές.

 
-Στις 19.00 επιχείρησε σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες στην 6η Οδό Ταγαράδων σε υπολείμματα καλλιεργειών με επέκταση κήπους οικιών. 
Με συντονισμένες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και εθελοντών της Ομάδας μας και της Μίκρας, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χωρίς να απειληθούν ανθρώπινες ζωές και να προκληθούν ζημιές σε παρακείμενες οικίες. 
Επιχείρησαν τρία οχήματα μας, ΘΕΡΜΗ-1, ΘΕΡΜΗ-2, ΘΕΡΜΗ-3, με 9 εθελοντές καθώς και ένα όχημα απο την Μίκρα, το ΜΙΚΡΑ-1 με 2 εθελοντές.

-Τέλος, αμέσως μετά κλήθηκε να συνδράμει σε μικρής έκτασης πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στη περιοχή του Νέου Ρυσίου, η οποία κατασβέστηκε απο την ΕΜΑΚ προ της αφίξεως μας.
 Στον τόπο της πυρκαγιάς βρέθηκαν 2 οχήματα μας, ΘΕΡΜΗ-1 και ΘΕΡΜΗ-2 με 6 εθελοντές μας καθώς και το ΜΙΚΡΑ-1 με 2 εθελοντές.
ppthermis.eu