Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Ποιοι είναι οι φετινοί δικαιούχοι - Πού θα δείτε τα ονόματα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Ποιοι είναι οι φετινοί δικαιούχοι - Πού θα δείτε τα ονόματαΑναρτήθηκαν τα ονόματα των δικαιούχων του προγράματος «Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2024» της ΔΥΠΑ


Τα οριστικά μητρώα δικαιούχων και οι οριστικοί πίνακες αποκλειομένων του «Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2024» αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου, στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.gr.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης), ενώ στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στους πυρόπληκτους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας αλλά και σε κατασκηνώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η διαμονή μπορεί να έχει διάρκεια έως 30 συνεχόμενες ημέρες.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι 70.000 και ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35.000.000 €.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/paidikes-kataskinwseis